Luistervoorbeeld

Siervuurwerk en sneeuwvlokken

SerieLiefde, natuurlijk deel 4
Auteur Susan Muskee
Spreker Christanne de Bruijn
Speelduur 8u 31m 10s
€ 5,99 € 2,99

Beschrijving

Liefde, natuurlijk is een sprankelende feelgoodserie over vier vriendinnen, geschreven door Susan Muskee. In Siervuurwerk en sneeuwvlokken, het vierde deel uit de serie, staat Sophie in de schijnwerpers.

In Siervuurwerk en sneeuwvlokken is Sophie net aangekomen in New York, waar ze voor de enorme uitdaging staat zich zo snel mogelijk te settelen in haar mini-appartementje en een baan te vinden. Gelukkig kan ze nog even vooruit met haar spaargeld, want hoeveel ervaring ze tijdens haar stages ook al heeft opgedaan, ze wordt nergens op gesprek gevraagd. Om het allemaal nog een tandje ingewikkelder te maken, blijkt Liam niet bepaald over te lopen van enthousiasme over Sophies terugkeer. Net als het hart haar in de schoenen zakt, ontmoet ze haar nieuwe buurvrouw June, die haar aanmoedigt te blijven solliciteren én haar een cursusje New York geeft. Maar hoe groot de bruisende wereldstad ook is, Liam blijkt moeilijk te ontwijken…

Details

ImprintLoft Books
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 11 juni 2021
ISBN 9789047205531
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 31m 10s
Bestandsgrootte 702 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Susan Muskee (1993) schrijft ’s zomers het liefst in de zon op haar dakterras en ’s winters op de grond in de woonkamer met haar rug tegen de radiator (niet erg arbo-technisch verantwoord, wél lekker warm). Als freelance tekstschrijver reist ze het hele land door, maar ze komt altijd terug naar ‘haar’ stad Deventer. Al was het maar voor de liefdes van haar leven: haar vriend Coen en haar kat Tony. Niet per se in volgorde van belangrijkheid.

Toon aanbod