Perfect
Perfect

Perfect

De newadultroman Perfect van Liz Hartevelt draait om Clementine en Roan. Zij is net bijgekomen van een moeilijke ervaring toen ze zeventien was. En ook hij draagt een geheim met zich mee.

Auteur

Liz Hartevelt

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

8 uur 59 min

€ 9,99

Beschrijving

Perfect is de nieuwe newadultroman van Liz Hartevelt die draait om Clementine en Roan. Voor de liefhebbers van Anna Todd en Colleen Hoover. Clementine gaat haar studietijd liever lezend dan feestend door en voor romantiek heeft ze helemaal geen tijd. Haar hart is nog helende na een traumatische ervaring die plaatsvond toen ze zeventien was. Maar sinds ze op kamers is gegaan probeert ze die gebeurtenis achter zich te laten. Ze heeft besloten zichzelf niet meer zo open te stellen voor een jongen en verliefd te worden. Naast haar studie werkt Clementine in de bibliotheek, waardoor ze ook meteen de nieuwste romans van haar lievelingsauteurs kan lezen. Dan wordt Roan aangenomen in de bibliotheek. Met zijn tatoeages en bad boy-uitstraling oogt hij niet als een typische boekenwurm. Hij deinst niet terug voor confrontaties en wordt verrast door Clementines koele reacties wanneer hij haar uitdaagt en laat het daar niet bij zitten. Hij draagt echter een geheim met zich mee dat ooit moet uitkomen…

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

12 januari 2022

ISBN

9789047205999

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 59 min

Bestandsgrootte

741 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Liz Hartevelt (1986) woont in de buurt van Utrecht met haar twee katten Pluk en Pluis, die zich graag bemoeien met het schrijven. Ze houdt van lezen, bloggen, borduren en haken. Ook is ze dol op (rock)concerten en festivals. Eerder verschenen er al drie boeken van haar in eigen beheer. In het dagelijks leven is Liz naast auteur ook postbezorger.

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Opgeschud

Opgeschud

Lianne Reijntjes

€ 12,95
Verraderlijke liefde

Verraderlijke liefde

Victoria Holt

€ 16,99

Het Middernachtspel

Caroline Mitchell

€ 9,99

Gelukkig in Clover Cottage

Christie Barlow

€ 14,99