Donna
Donna

Donna

De feelgoodroman Donna is het eerste deel in de serie Het Magnoliahof van Susan Muskee. Ondernemer Donna is niet blij met de komst van een tattooshop tegenover haar tearoom.

Serie

Auteur

Susan Muskee

Spreker

Susan Muskee

Speelduur

4 uur 15 min

€ 6,99

Beschrijving

De sprankelende feelgoodserie Het Magnoliahof van Susan Muskee draait om vier ondernemers met een zaak aan een pittoresk plein. In dit eerste deel, Donna, maken we kennis met theeleut Donna. Al jaren is zij eigenaresse van een tearoom aan het gezellige Magnoliahof, die samen met de winkels van haar buren het rustpunt van de stad is. Donna weet alles van iedereen en is er altijd als de kippen bij als het om de laatste roddels gaat. De uitdrukking ‘spill the tea’ is haar op het lijf geschreven. Wanneer er aan de overkant een tattooshop komt, ziet Donna haar rustige oord in rook opgaan. Een tattooshop, aan háár plein? Dat past gewoon niet, zo simpel is het. Of heeft Donna’s afkeer een andere reden? Eén ding is zeker: die tattooshop moet weg. En als de perfecte oplossing zich aandient, zegt Donna daar geen nee tegen.…

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

12 oktober 2022

ISBN

9789047206262

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 15 min

Bestandsgrootte

351 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Susan Muskee (1993) schrijft ’s zomers het liefst op haar dakterras in de zon en ’s winters op de grond in de woonkamer met haar rug tegen de radiator (niet erg arbo-technisch verantwoord, wél lekker warm). Als freelancetekstschrijver reist ze het hele land door, maar ze komt altijd terug naar ‘haar’ stad Deventer. Al was het maar voor de liefdes van haar leven: haar vriend Coen en haar kat Tony. Niet per se in volgorde van belangrijkheid.

Meer auteur Susan Muskee Bekijk alles

Tussen de regels

Tussen de regels

Marijke Vos, Susan Muskee

€ 5,95
Wie ik ben zonder jou

Wie ik ben zonder jou

Susan Muskee

€ 14,99
Kort en klein

Kort en klein

Marijke Vos, Lisette Jonkman

€ 4,95
Aanbieding Wende

Wende

Susan Muskee

€ 6,99 € 3,49

Meer spreker Susan Muskee Bekijk alles

Valentijn op stand - Novelle
€ 4,95
Een schot in de roos

Een schot in de roos

Iris Visser

€ 14,99
Cleo Huizinga, privédetective bundel 2
€ 14,99
Een hertog met Kerstmis

Een hertog met Kerstmis

Jenny Holiday

€ 14,99