Met de Franse slag
Met de Franse slag

Met de Franse slag

De inspirerende feelgoodroman Met de Franse slag van Joëlla van der Breggen vertelt het verhaal van chef-kok Francien, die na een grote levensverandering haar droom najaagt.

Auteur

Joëlla van der Breggen

Spreker

Emmelie Zipson

Speelduur

4 uur 8 min

€ 6,99

Beschrijving

In de feelgoodroman Met de Franse slag van Joëlla van der Breggen volgen we Francien, ooit was zij een veelbelovende chef-kok maar nu kookt ze alleen nog in haar eigen keuken. Jaren geleden koos ze voor een baan in een horecagroothandel om werken en de zorg voor haar zoon Max te kunnen combineren. Wel ontwikkelt ze nog met veel plezier de lekkerste gerechten voor My Way, het restaurant van haar en haar man Thomas. Nu Max ouder en zelfstandiger is, wil Francien weer echt aan de slag als kok. Thomas wil hier niets van weten en als hij besluit hun restaurant naar een Michelinster te leiden, schuift hij haar inbreng steeds meer aan de kant. Dan ontdekt Francien een goedbewaard geheim en kan ze niet anders dan het heft in eigen hand nemen. Lukt het haar om uit Thomas’ schaduw te treden?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

5 oktober 2021

ISBN

9789047206484

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 8 min

Bestandsgrootte

341 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Joëlla van der Breggen (1967) begon ooit haar blogs te delen op social media en ontdekte in schrijven een passie. Ze volgde een schrijfopleiding en diverse cursussen. Een deel van haar blogs is gebundeld in Iedere dag wat… Ze verdeelt haar tijd tussen haar gezin, schrijven, het bouwadviesbureau van haar man en haar eigen bureau. Als er niet open wordt gedaan, is ze waarschijnlijk aan het werk in de grote tuin achter haar huis in de Betuwe.

Meer auteur Joëlla van der Breggen Bekijk alles

Liefde in zwart-wit

Liefde in zwart-wit

Joëlla van der Breggen

€ 6,99

Meer spreker Emmelie Zipson Bekijk alles

Zomernacht

Zomernacht

Kristin Hannah

€ 12,99
De regel van drie

De regel van drie

Sam Ripley

€ 14,99
Lessen in de liefde

Lessen in de liefde

Audrey Carlan

€ 14,99
Coraline

Coraline

Neil Gaiman

€ 14,99