Luistervoorbeeld

Slangengif

Auteur Marja Boomstra
Spreker Christanne de Bruijn
Speelduur 7u 10m 21s
€ 5,99

Beschrijving

In de psychologische thriller Slangengif van Marja Boomstra vertrekt de jonge, onzekere fotografe Floor naar Egypte om met haar collega Veronica een brochure te maken voor een reisbureau. Tijdens de groepsrondreis valt het Floor op dat Veronica erg geheimzinnig doet en zij en de reisleider lijken geen onbekenden van elkaar te zijn. Floor gaat op onderzoek uit en komt erachter dat hun mysterieuze medereiziger Rayan hen, maar ook haar scherp in de gaten houdt.

Hamadi, een man die ze via Facebook kent, blijkt eveneens in Caïro te verblijven en hij staat erop Floor te ontmoeten. Wanneer Veronica gewond raakt en er zelfs een dode valt, besluit de reisorganisatie vervroegd door te reizen naar Riyad, de woonplaats van Hamadi. Floor voelt dat er iets voor haar verborgen wordt gehouden en ontdekt dat haar leven op het spel staat. Waarom is ze werkelijk meegevraagd op deze reis en ziet ze nog kans om te ontsnappen?

Details

ImprintLoft Books
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 1 november 2021
ISBN 9789047206798
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 10m 21s
Bestandsgrootte 590 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Marja Boomstra (Harlingen), woonachtig in Weert, heeft na haar studie bijna drie decennia gewerkt binnen de sociaal maatschappelijke context. Ze werkte onder meer in aandachtswijken in Den Haag en Venlo. Inspiratiebron voor dit boek is onder andere de jaren waarbij ze als projectleider voor het Amerikaanse internationale programma Youth at Risk (YAR) heeft gewerkt.

Toon aanbod