Luistervoorbeeld

Agonia

SerieChris Römer deel 4
Auteur Marja Boomstra
Spreker Lidewij Mahler
Speelduur 8u 42m 32s
€ 9,95

Beschrijving

Steven de Wit is een corrupte politieagent die nauwe banden heeft met Aram, de leider van maffiaorganisatie ‘il Circolo’. Wanneer hij kort na zijn arrestatie dood in zijn cel wordt aangetroffen, weet de zwangere Lotte dat de nachtmerrie voor haar nog niet voorbij is en dat niet alleen haar grote liefde Don, maar ook Aram zijn pijlen op de baby in haar buik heeft gericht. 
Wat doe jij als je net als Lotte op bent van de zenuwen? Als je al je nagels hebt afgekloven en niet meer weet waar je het zoeken moet? Wanneer het beklemmende gevoel steeds groter wordt en de kwelling maar niet ophoudt? Als je erachter komt dat Aram is vergiftigd door een alles verzengende haat en maar één doel voor ogen heeft: de ondergang van zijn halfbroer Don en alles wat hem lief is.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 4 maart 2022
ISBN 9789180192088
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 42m 32s
Bestandsgrootte 478 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Lezersrecensie: 'Mijn ogen vlogen over de regels en rustten niet eerder voordat Lotte redelijk veilig was. Daar heb je kwaliteit voor nodig.' - Perfecte Buren' -


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Marja Boomstra (Harlingen), woonachtig in Weert, heeft na haar studie bijna drie decennia gewerkt binnen de sociaal maatschappelijke context. Ze werkte onder meer in aandachtswijken in Den Haag en Venlo. Inspiratiebron voor dit boek is onder andere de jaren waarbij ze als projectleider voor het Amerikaanse internationale programma Youth at Risk (YAR) heeft gewerkt.

Toon aanbod