Luistervoorbeeld

il Circolo

Duivelse dilemma's
SerieChris Römer deel 2
Auteur Marja Boomstra
Voorlezer Lidewij Mahler
Speelduur 7u 39m 34s
€ 9,95

Beschrijving

Lotte is een 35-jarige vrouw die haar leven wijdt aan haar gezin en patiënten. Door een heftige gebeurtenis in haar privéleven besluit zij in te gaan op de laatste wens van haar ongeneeslijk zieke, gedetineerde patiënt Salvatore om zijn zoon Aldo op te sporen. Deze zoektocht leidt haar naar Arizona, maar verloopt alles behalve vlekkeloos. Ze wordt op allerlei manieren belemmerd door een aantal mannen die kennelijk niet willen dat ze in haar missie slaagt. Wanneer zelfs haar dochters hierdoor in gevaar komen, keert zij terug naar Nederland. In de ziekenhuiskamer van Salvatore treft Lotte een onherkenbare, levenloze man aan. Vanaf dat moment komt Lotte voor duivelse dilemma's te staan. Ze raakt steeds meer verstrikt in een web van leugens en bedrog en om te overleven en levens te redden zal ze hoog spel moeten spelen.
Il Circolo is een genadeloze psychologische thriller waarin de hoofdpersoon gedwongen wordt haar eigen gecreëerde leugens onder ogen te zien.
Auteur Marja Boomstra haalt haar inspiratie uit haar uitgebreide werkervaring binnen de sociaal-maatschappelijke context.

Winnaar van de publieksprijs van de Indie Awards 2019.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 5 april 2021
ISBN 9789179956684
Taal Nederlands
Speelduur 7u 39m 34s
Bestandsgrootte 420 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Lezersrecensies: 
'Ik heb lang gewacht op een boek als dit, waar alles in zit wat ik graag lees. Spanning, verwarring, erotiek…' - Jessica Hector-Wijers 
'Marja Boomstra zet alles op scherp' - Mustreads or not.

Over de auteur
Marja Boomstra

Marja Boomstra (Harlingen), woonachtig in Weert, heeft na haar studie bijna drie decennia gewerkt binnen de sociaal maatschappelijke context. Ze werkte onder meer in aandachtswijken in Den Haag en Venlo. Inspiratiebron voor dit boek is onder andere de jaren waarbij ze als projectleider voor het Amerikaanse internationale programma Youth at Risk (YAR) heeft gewerkt.

Toon aanbod