Luistervoorbeeld

Eligio

De uitverkorene
SerieChris Römer deel 3
Auteur Marja Boomstra
Spreker Lidewij Mahler
Speelduur 7u 49m 52s
€ 9,95

Beschrijving

Als de zwangere Lotte in handen valt van Salvatore, een psychopathische maffiabaas, merkt ze al snel dat het hem te doen is om haar baby. Uiteindelijk weet ze te ontsnappen, maar kort daarna wordt ze gearresteerd op verdenking van moord. Tot overmaat van ramp wil de vader van haar baby, Don Nijenhuis, niets meer van haar weten en hij gaat zelfs zo ver dat hij haar wil uitsluiten van het ouderlijk gezag. Lotte moet tot het uiterste gaan om alle dreigingen het hoofd te kunnen bieden. Lukt het rechercheur Chris Römer om de waarheid boven tafel te krijgen, wanneer blijkt dat zowel Lotte als Don essentiële zaken verzwijgen? ’Eligio’ is het vervolg op ’il Circolo´.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 12 april 2021
ISBN 9789179956691
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 49m 52s
Bestandsgrootte 430 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Lezersrecensie: 'Mijn ogen vlogen over de regels en rustten niet eerder voordat Lotte redelijk veilig was. Daar heb je kwaliteit voor nodig.' - Perfecte Buren


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Marja Boomstra (Harlingen), woonachtig in Weert, heeft na haar studie bijna drie decennia gewerkt binnen de sociaal maatschappelijke context. Ze werkte onder meer in aandachtswijken in Den Haag en Venlo. Inspiratiebron voor dit boek is onder andere de jaren waarbij ze als projectleider voor het Amerikaanse internationale programma Youth at Risk (YAR) heeft gewerkt.

Toon aanbod