Canvas
Canvas
Nog geen luistervoorbeeld

Canvas

Canvas is deel vier in de Lianne Bloemen-reeks van thrillerauteur Marit Vanström. Rechercheur Lianne Bloemen moet een dader zien te vinden die letterlijk onder de huid van zijn slachtoffers kruipt.

€ 9,99

Beschrijving

Canvas van Marit Vanström is na De uitdaging de vierde bloedstollende thriller over rechercheur Lianne Bloemen. Als een vermiste jonge vrouw na enkele weken levend teruggevonden wordt, krijgt iedereen de schrik van zijn leven… Ze is tegen haar wil van top tot teen bedekt met tatoeages. Rechercheur Thomas van Aaken ontdekt dat er meer vermissingszaken zijn waarin de huid van jonge vrouwen is gebruikt om kunstwerken te creëren. Hij zet alle middelen in om de dader te vinden en moet daarvoor zijn persoonlijke gevoelens en principes opzijzetten. De enige die hem namelijk kan helpen bij deze zoektocht is rechercheur Lianne Bloemen, maar zij lijkt al een jaar van de aardbodem verdwenen te zijn. Als hij haar eindelijk weet te lokaliseren ontstaat er een klopjacht op de dader, die alweer een nieuw slachtoffer heeft gevonden. Met z’n tweeën komen de rechercheurs dicht in de buurt van de dader, die Lianne voor de grootste uitdaging in haar carrière stelt.

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

5 juli 2023

ISBN

9789047207054

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marit Vanström heeft een Zweedse vader en een Nederlandse moeder. Met man en dochter woont ze in Huizen. De Puzzelaar was haar thrillerdebuut en werd opgevolgd door De schuldige en De uitdaging.

Meer auteur Marit Vanström Bekijk alles

De uitdaging

De uitdaging

Marit Vanström

€ 9,99
De schuldige

De schuldige

Marit Vanström

€ 9,99

Meer spreker Beatrice van der Poel Bekijk alles

Debet

Debet

Saskia Noort

€ 12,99
Het verzetsmeisje

Het verzetsmeisje

Pam Jenoff

€ 12,99
Vinex

Vinex

Bernice Berkleef

€ 12,99
Het geheim van Beukensteyn

Het geheim van Beukensteyn

Hanna Kraan, Henrike van Engelenburg

€ 14,50