Bellagio
Bellagio

Bellagio

Bellagio is het spannende eerste deel van de trilogie De Alfa-vrouwen van Nan Adams. Als Geraldine tijdens het verjaardagsfeest van haar overgrootmoeder Beatrice een telefoontje krijgt over de verloren gewaande Alfa Romeo van haar familie, kan ze haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Waar was de auto al die tijd? En waarom schrikken haar moeder en overgrootmoeder zo wanneer ze horen dat de oldtimer gevonden is? Geraldine besluit haar journalistieke talenten in te zetten en Beatrice te vragen naar de ware geschiedenis van haar familie. In een meeslepend relaas neemt Nan Adams de lezer mee door het epische leven van Beatrice, vol oorlogsdrama’s en dodelijke intriges. Van de koude tulpenvelden bij Alkmaar tot de luxe hotels in Bellagio aan het Comomeer in Italië. Bellagio schetst het leven van een jonge vrouw die zich ondanks tegenslagen staande weet te houden en generaties vrouwen inspireert.

Serie

Auteur

Nan Adams

Spreker

Donna Vrijhof

Speelduur

6 uur 27 min

€ 9,99

Beschrijving

Bellagio is het spannende eerste deel van De Alfa-vrouwen trilogie van Nan Adams. Als Geraldine tijdens het verjaardagfeest van haar overgrootmoeder Beatrice een telefoontje krijgt over de door haar familie verloren gewaande Alfa Romeo, kan ze haar nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Waar was die auto al die tijd? En waarom schrikken haar moeder en overgrootmoeder zo als ze horen dat de oldtimer gevonden is? Geraldine besluit haar journalistieke talenten in te zetten en Beatrice te vragen naar de waarheid van haar familie. In een meeslepend relaas neemt Nan Adams de lezer mee door het epische leven van Beatrice, vol oorlog drama’s en dodelijke intriges. Van de koude tulpenbollenvelden bij Alkmaar tot de luxe hotels in Bellagio aan het Comomeer in Italië, Bellagio schetst het beeld van een jonge vrouw die ondanks de tegenslagen die het leven haar presenteert, zich staande weet te houden en generaties vrouwen inspireert.

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

28 september 2022

ISBN

9789047207450

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 27 min

Bestandsgrootte

532 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Nan Adams (1962) is het pseudoniem van Nannet van der Ham. Als lifestylecoach begeleidt ze retreats en schreef ze lifestyleboeken. Een aantal jaar geleden besloot ze zich te richten op haar meisjesdroom: cozy crimes schrijven. Ze woont met haar hond Zorro afwisselend in de Veluwse bossen en bij zee.

In 2022 verschijnt haar eerste historische romantrilogie: De Alfa-vrouwen.

Meer auteur Nan Adams Bekijk alles

Mayfair

Nan Adams

€ 9,99
Malibu

Malibu

Nan Adams

€ 9,99
Moordplan

Moordplan

Nan Adams

€ 6,99
Sneeuwstorm

Sneeuwstorm

Nan Adams

€ 6,99

Meer spreker Donna Vrijhof Bekijk alles

Vurig

Vurig

Jennifer L. Armentrout

€ 14,99
IJskoud

IJskoud

Jennifer L. Armentrout

€ 14,99
Het hotel in de wolken
€ 5,99
Bridget Jones' baby: de dagboeken
€ 7,99