Malibu
Malibu

Malibu

In 'Malibu', het tweede deel van de De Alfa-vrouwen-serie, komt het verleden angstaanjagend dichtbij wanneer drie generaties vrouwen geconfronteerd worden met hun duistere familiegeheimen.

Serie

Auteur

Nan Adams

Spreker

Roos van Breukelen

Speelduur

8 uur 46 min

€ 9,99 € 4,99 50% korting

Beschrijving

Malibu is het spannende tweede deel van De Alfa-vrouwen-trilogie van Nan Adams. Als Geraldine te horen krijgt dat er dagboeken liggen in de verloren gewaande oldtimer die al drie generaties lang familiebezit is, staat haar wereld op z’n kop. Ze blijken van haar overleden tante Chantal te zijn, de tweelingzus van Geraldines moeder. Politieke complotten, criminele afrekeningen, familiedrama’s, geld en macht ¬– de geschiedenis van haar familie blijkt er bol van te staan. Maar hoe vertelt Geraldine deze verhalen aan haar moeder en haar honderdjarige overgrootmoeder? In Malibu komt het verleden angstaanjagend dichtbij wanneer trauma’s van de drie overgebleven Alfa-vrouwen opgerakeld worden door stemmen van jaren geleden. Bevatten de dagboeken antwoorden op al hun vragen? Is nu de hele waarheid boven tafel?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

12 januari 2023

ISBN

9789047207474

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 46 min

Bestandsgrootte

722 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Nan Adams (1962) is het pseudoniem van Nannet van der Ham. Zij woonde op Curaçao, Taiwan, in Australië en Indonesië en verblijft nu afwisselend in haar appartement vlakbij zee of in haar huisje op de Veluwe. Zij heeft een volwassen zoon en dochter. Een aantal jaar geleden besloot ze zich te richten op haar meisjesdroom: schrijven! Haar historische trilogie De Alfa-vrouwen werd een bestseller.

Meer auteur Nan Adams Bekijk alles

Het geheim van Amsterdam
€ 9,99
Aanbieding Immerville

Immerville

Nan Adams

€ 3,99 € 1,99
Aanbieding Mayfair

Mayfair

Nan Adams

€ 9,99 € 4,99
Aanbieding Bellagio

Bellagio

Nan Adams

€ 9,99 € 4,99

Meer spreker Roos van Breukelen Bekijk alles

Rendez-vous op Montmartre

Rendez-vous op Montmartre

Mirjam Mieserius

€ 14,99
Wonder (dat ik hier nog zit)
€ 12,95
De weg naar elkaar

De weg naar elkaar

Lucy Diamond

€ 12,99
De duik

De duik

Catherine Steadman

€ 12,99