Dubbel geluk
Dubbel geluk

Dubbel geluk

In de feelgoodnovelle Dubbel geluk van Karin Rozenhart ontmoet Daisy haar halfbroer en helpt ze Raaf met het opzetten van een café.

Serie

Auteur

Karin Rozenhart

Spreker

Sanne Bosman

Speelduur

5 uur 58 min

€ 6,99 € 3,49 50% korting

Beschrijving

Dubbel geluk van Karin Rozenhart is het eerste deel in de nieuwe feelgoodserie De Zilveren Vos. Het leven lijkt Daisy Zomer toe te lachen, maar een serie onverwachte gebeurtenissen zet haar wereld op z’n kop. Als Daisy na de dood van haar vader ontdekt dat ze een halfbroer heeft, spoort ze hem op en reist ze af naar Marebeek om hem te ontmoeten. Ze boekt een kamer in hotel De Zilveren Vos, een voormalig landhuis, dat gerund wordt door de charmante Raaf. De familie van haar halfbroer Lucas voelt voor Daisy als een warm bad. Als Raaf haar vraagt te helpen bij de opening van zijn café, neemt ze dat aanbod dan ook met beide handen aan. Zo kan ze langer blijven en haar broer beter leren kennen. Of blijft ze ook voor de knappe Raaf? Raaf is zijn geloof in de liefde verloren, maar de aantrekkingskracht tussen hem en Daisy kan hij niet ontkennen. Of hij haar ook genoeg kan vertrouwen om zijn geheimen met haar te delen, dat weet hij nog niet zo zeker. Langzamerhand groeien Daisy en Raaf steeds dichter naar elkaar toe. Durven ze weer te geloven in de liefde?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

21 september 2022

ISBN

9789047207566

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 58 min

Bestandsgrootte

493 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Karin Rozenhart (1976) woont met haar man en twee kinderen in Almere, waar ze op zolder haar verhalen tikt. Haar hoofd zit altijd vol ideeën en plannen voor nieuwe verhalen. Naast van schrijven houdt ze van wandelen, de natuur, tekenen, katten en natuurlijk lezen. Op dit moment schrijft ze aan het vervolg op Dubbel geluk.

Meer auteur Karin Rozenhart Bekijk alles

Aanbieding Hartverwarmende winter

Hartverwarmende winter

Karin Rozenhart

€ 9,99 € 4,99
Aanbieding Prachtzomer

Prachtzomer

Karin Rozenhart

€ 9,99 € 4,99

Meer spreker Sanne Bosman Bekijk alles

Heimwee naar Lanzarote

Heimwee naar Lanzarote

Anita Verkerk

€ 12,95
FIRE

FIRE

Charlotte van Brabander

€ 12,99
Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Anita Nauta

€ 14,99
Aanbieding Hartverwarmende winter

Hartverwarmende winter

Karin Rozenhart

€ 9,99 € 4,99