Stil schot
Stil schot

Stil schot

Als er een aanslag wordt gepleegd tijdens de Europese top komen Cedric en zijn collega’s van de antiterreurbrigade in actie. Dan blijkt dat Anna, een oud-collega en de ex van Cedric, is opgepakt als verdachte.

Serie

Incendium deel 1

Auteur

Aysline McGrath

Spreker

Ronald Top

Speelduur

8 uur 42 min

€ 9,99

Beschrijving

Stil schot is de spannende nieuwe thriller van Aysline McGrath. Voor de fans van Charles den Tex, Tomas Ross en Daniel Silva! Als er een aanslag wordt gepleegd tijdens de Europese top, weet Cedric direct dat hij en zijn collega’s van de antiterreurbrigade in actie moeten komen. Dan komt echter het nieuws naar buiten dat Anna, zijn ex en oud-collega, is opgepakt als verdachte… Bij thuiskomst vindt Cedric Anna in zijn huis, op de vlucht voor iedereen en met een schotwond in haar schouder. Cedric besluit haar te helpen. Maar wanneer er militairen verschijnen bij hun schuilplaatsen en mensen blijven volhouden dat Anna schuldig is, slaat de twijfel toe. Kan Cedric Anna wel vertrouwen? Is er meer aan de hand?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 maart 2023

ISBN

9789047207849

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 42 min

Bestandsgrootte

478 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Aysline McGrath is het pseudoniem van een Vlaamse auteur die met haar gezin in het Waasland woont. Al sinds Aysline kind was, verliest ze zichzelf graag in een goed verhaal. Toen ze leerde schrijven, duurde het niet lang voordat ze zelf de pen opnam en korte verhalen begon te schrijven. Met Stil schot maakt ze bij Loft Books haar debuut in het thrillergenre.

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Verbinding verbroken

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99
Hoe lees je een boom

Hoe lees je een boom

Tristan Gooley

€ 15,99
Het geheim van Bols

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99