Zondebokken en selfies
Zondebokken en selfies

Zondebokken en selfies

Na een dronken incident gaat foodblogger Lola als vrijwilliger aan de slag bij de plaatselijke kinderboerderij. Ze valt al snel voor de knappe neef van de eigenaar.

Auteur

Denise Meijer

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

4 uur 18 min

€ 6,99

Beschrijving

Van kleins af aan weet Lola wat er van haar verwacht wordt: rechten studeren en komen werken bij het advocatenkantoor van haar moeder. Als ze na haar afstuderen besluit liever als foodblogger verder te gaan krijgen ze flinke ruzie. Lola gaat uit huis, maar het volwassen leven valt haar nogal tegen: ze verliest haar inspiratie en daarmee haar volgers. Om zichzelf op te beuren is een selfie met een lammetje dé oplossing, besluit ze. Alleen als je daarvoor midden in de nacht in een dronken bui over het hek van de plaatselijke kinderboerderij klimt, kan dat weleens voor problemen zorgen. Zeker als je per ongeluk de boel sloopt en op camera blijkt te staan. Om het goed te maken gaat Lola bij de boerderij aan de slag als vrijwilliger. Ze zet haar beste beentje voor, maar de knappe neef van de eigenaar blijft het haar moeilijk maken. Lola mag hem daarom al snel niet, maar hij laat haar hart wel sneller kloppen. Alleen, waarom doet hij zo geheimzinnig over de kinderboerderij? Is er iets dat hij Lola niet vertelt?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

26 oktober 2022

ISBN

9789047207863

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 18 min

Bestandsgrootte

236 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Denise Meijer (1992) woont samen met haar verloofde en kat in Culemborg. Ze is dol op alles wat met taal te maken heeft. Schrijven is dan ook één van haar favoriete bezigheden. Als ze niet achter haar laptop zit, vind je haar in de keuken om een taart te bakken of op de bank met een boek (of de Nintendo Switch).

Meer auteur Denise Meijer Bekijk alles

Een kalkoen, een kat en een kaassoufflé
€ 6,99

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Opgeschud

Opgeschud

Lianne Reijntjes

€ 12,95
Verraderlijke liefde

Verraderlijke liefde

Victoria Holt

€ 16,99

Het Middernachtspel

Caroline Mitchell

€ 9,99

Gelukkig in Clover Cottage

Christie Barlow

€ 14,99