Geen zuivere koffie
Geen zuivere koffie

Geen zuivere koffie

Een labrador, een zelfverzekerde loodgieter en appeltaarten brengen Anne het hoofd op hol. Heeft ze wel de juiste keuze gemaakt door haar baan op te zeggen? Of is het allemaal geen zuivere koffie?

Auteur

Denise Meijer

Spreker

Peggy Vrijens

Speelduur

4 uur 57 min

€ 8,99

Beschrijving

In Geen zuivere koffie van Denise Meijer zegt een vrouw haar baan op om te gaan werken in een idyllische koffiezaak. Het klinkt als het einde van een zoete zwijmelfilm, maar voor Anne is het het begin van een nieuw avontuur. Als haar vriend het uitmaakt en ze beseft dat ze al zes jaar hetzelfde oersaaie studentenbaantje heeft besluit de onzekere Anne dat het tijd is voor verandering. Ze trekt de stoute schoenen aan en solliciteert bij de nieuwe koffiezaak aan de overkant. De afgelopen jaren was ze haar passie voor bakken behoorlijk uit het oog verloren en zo hoopt ze haar oude hobby nieuw leven te kunnen inblazen. Tot haar verbazing wordt ze nog aangenomen ook. Alleen wat verbergt John, de mysterieuze eigenaar, in zijn kantoortje? En wie is toch die man die de hele tijd pakketjes komt brengen? Een zwarte labrador, een zelfverzekerde loodgieter en een heleboel appeltaarten brengen Anne het hoofd op hol. Heeft ze wel de juiste keuze gemaakt door haar vaste baan op te zeggen? Of is het allemaal geen zuivere koffie?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

28 juni 2023

ISBN

9789047207887

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 57 min

Bestandsgrootte

409 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Denise Meijer (1992) woont samen met haar verloofde en kat in Culemborg. Ze is dol op alles wat met taal te maken heeft. Schrijven is dan ook één van haar favoriete bezigheden. Als ze niet achter haar laptop zit, vind je haar in de keuken – waar ze een taart aan het bakken is – of op de bank met een boek (of de Nintendo Switch).

Meer auteur Denise Meijer Bekijk alles

€ 9,99
Lokaal vol liefde

Lokaal vol liefde

Denise Meijer

€ 6,99
Gevaar op de loer

Gevaar op de loer

Denise Meijer

€ 6,99
Zomer in zicht

Zomer in zicht

Denise Meijer

€ 6,99

Meer spreker Peggy Vrijens Bekijk alles

Nieuwe buren

Nieuwe buren

Saskia Noort

€ 12,99
Bubbelbaden en dubbeldekkers
€ 6,99
De waarheid tussen jou en mij
€ 9,99
Wordt vervolgd...

Wordt vervolgd...

Jennefer Mellink

€ 12,99