Gevangen op papier
Gevangen op papier

Gevangen op papier

Gevangen op papier van Femke Struijs is een spannende feelgood waarin Mia als illustrator haar hart en haar leven op het spel zet

Auteur

Femke Struijs

Spreker

Lotte Horlings

Speelduur

5 uur 45 min

€ 9,99

Beschrijving

Door haar werk als illustrator zet Mia haar hart en haar leven op het spel. Als het maar even kan legt Mia alles wat ze meemaakt vast in haar tekeningen. Ze droomde altijd van een creatief leven als illustrator maar door een mislukte relatie en haar financiële situatie is ze die droom compleet uit het oog verloren. In plaats daarvan hopt ze van baan naar baan en kan ze niets vinden waar ze echt goed in is. Dan daagt haar vriendin Stefanie Mia uit om volledig voor haar droom te gaan als het Stefanie lukt een illustratieopdracht voor haar te regelen. Tot Mia’s verrassing worden het zelfs twee opdrachten! Maar die tweede opdracht brengt niet alleen Mia’s hart, maar ook haar leven in gevaar… Gevangen op papier van Femke Struijs is perfect voor de lezers van Sanne Hillemans, Denise Meijer en Lisette Jonkman.

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

14 juni 2023

ISBN

9789047207931

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 45 min

Bestandsgrootte

316 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Femke Struijs (1979) was leerkracht in het basisonderwijs. Sinds 2019 is ze werkzaam als freelancecorrector. Haar droom om zelf te schrijven is daardoor alleen maar gegroeid. Gevangen op papier is haar debuut. Ze woont met haar gezin in Noord-Brabant en is naast het schrijven ook creatief bezig met tekenen en schilderen.

Meer auteur Femke Struijs Bekijk alles

Favoriete smaak

Femke Struijs

€ 9,99

Meer spreker Lotte Horlings Bekijk alles

Zandpaleis

Zandpaleis

Irene Hannon

€ 14,99
Hildes beloning

Hildes beloning

Marie Lamballe

€ 14,99
De geheimen van het Italiaanse eiland
€ 14,99
Tijden van amandelbloesem

Tijden van amandelbloesem

Carmen Bellmonte

€ 14,99