Favoriete smaak
Favoriete smaak
Nog geen fragment

Favoriete smaak

Grappige feelgood waarin geitenboerin Tirsa wordt geholpen door patissier Benjamin om haar boerderij te redden. Voor lezers van Denise Meijer en Lisette Jonkman.

Auteur

Femke Struijs

Spreker

Eva Poppink

€ 9,99

Beschrijving

Na het overlijden van haar tante runt Tirsa de geitenboerderij alleen. Geen makkelijke opgave, want financieel staat het er niet goed voor en haar buurman aast ook nog eens op haar land. Als Benjamin, een ondernemende patissier en chocolatier, een winkel in het dorp opent en graag met haar geitenmelk wil werken, komen er verrassende kansen op haar pad. Langzaam laat hij haar inzien dat ze zelf meer kan doen en komt ze uit haar comfortzone door mee te doen aan een Melkmeisje van het jaar-verkiezing. Die tienduizend euro prijsgeld kan ze goed gebruiken. Maar… Van haar geniepige buurman tot haar concurrentie in de verkiezing, in deze feelgood-romcom loopt niet alles zoals het zou moeten gaan.

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

5 juni 2024

ISBN

9789047209508

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Femke Struijs (1979) was leerkracht in het basisonderwijs. Sinds 2019 is ze werkzaam als freelancecorrector. Haar droom om zelf te schrijven is daardoor alleen maar gegroeid. In 2023 verscheen haar debuut Gevangen op papier. Ze woont met haar gezin in Noord-Brabant en is naast het schrijven ook creatief bezig met tekenen en schilderen.

Meer auteur Femke Struijs Bekijk alles

Gevangen op papier

Gevangen op papier

Femke Struijs

€ 9,99

Meer spreker Eva Poppink Bekijk alles

De moeite waard

De moeite waard

Madelon van Tilborg

€ 6,99
Love Piet blijft slapen
5.0
€ 8,99
Hotel Happiness

Hotel Happiness

Floortje Sanders

€ 14,99
De dochters van sjeik Boul-Boul
€ 9,99