Bubbelbaden en dubbeldekkers
Bubbelbaden en dubbeldekkers

Bubbelbaden en dubbeldekkers

Emma moet tegen haar zin in naar Londen voor haar werk en komt in een huurhuis terecht waar ze niet de enige blijkt te zijn… Voor de lezers van Lisette Jonkman, Susan Muskee en Marijke Vos.

Auteur

Denise Meijer

Spreker

Peggy Vrijens

Speelduur

3 uur 27 min

€ 6,99

Beschrijving

Als Emma voor haar werk overgeplaatst wordt naar Londen doet ze, tot grote verbazing van haar collega’s, niet bepaald een vreugdedansje. Sterker nog, ze moet er niet aan denken om aan de andere kant van de Noordzee te gaan wonen. Zeker niet als blijkt dat haar irritantste collega’s met haar meegaan. Bovendien vindt Emma haar Engels niet bepaald goed en stiekem heeft ze enorm last van heimwee. Maar na het verbreken van haar relatie is ze wel op zoek naar een nieuwe woonruimte… En wordt het niet eens tijd dat ze op eigen benen leert staan?

Met lood in haar schoenen pakt Emma haar koffers. Ze heeft in Londen een tijdelijke kamer kunnen huren bij Tilly, een meisje van haar leeftijd, en langzaam maar zeker went ze aan het idee dat ze een halfjaar van huis is. Dan blijkt dat Emma niet de enige is die bij Tilly een kamer huurt. Emma begint haar hart te verliezen aan Londen. Of hebben haar andere huisgenoten hier ook iets mee te maken? Wil ze straks nog wel naar huis?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

23 augustus 2023

ISBN

9789047208082

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 27 min

Bestandsgrootte

190 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Denise Meijer (1992) woont samen met haar verloofde en kat in Culemborg. Ze is dol op alles wat met taal te maken heeft. Schrijven is dan ook een van haar favoriete bezigheden. Als ze niet achter haar laptop zit, vind je haar in de keuken – waar ze een taart aan het bakken is – of op de bank met een boek (of de Nintendo Switch).

Meer auteur Denise Meijer Bekijk alles

Hopeloos verliefd in het kersthotel
€ 9,99
Lokaal vol liefde

Lokaal vol liefde

Denise Meijer

€ 6,99
Gevaar op de loer

Gevaar op de loer

Denise Meijer

€ 6,99
Zomer in zicht

Zomer in zicht

Denise Meijer

€ 6,99

Meer spreker Peggy Vrijens Bekijk alles

€ 14,99
Het geluksexperiment

Het geluksexperiment

Courtney Walsh

€ 14,99
Nieuwe buren

Nieuwe buren

Saskia Noort

€ 12,99

Lichaamstaal

A.K. Turner

€ 14,99