Een tuin vol liefde
Een tuin vol liefde

Een tuin vol liefde

Sharita probeert de buurttuin te redden, en níét te vallen voor de man die er een huis op wil bouwen. Voor de lezers van Gillian King, Jenny Colgan en Tina van Dijk.

Auteur

Nadya Viegas

Spreker

Dafne Holtland

Speelduur

4 uur 14 min

€ 6,99

Beschrijving

Sharita heeft een idyllische buurttuin opgericht, een plek waar buren samen kunnen tuinieren. Er staat een grote eik in het midden, met een moestuin aan de ene kant en een kruidenbedje ter ere van haar moeder aan de andere kant. Maar Sharita en de andere buurtbewoners krijgen schokkend nieuws: de tuin moet plaatsmaken voor nieuwbouw.

Projectontwikkelaar Sander eist dat Sharita en de tuinders zo snel mogelijk vertrekken. Dat laat Sharita niet zomaar gebeuren en de strijd om het stuk grond barst los.

Terwijl ze vecht voor de tuin lijkt haar hart juist liever te willen dat ze toegeeft aan haar gevoelens voor Sander. Wint de tuin? Of wint de liefde?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

30 augustus 2023

ISBN

9789047208204

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 14 min

Bestandsgrootte

233 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Nadya Viegas (1978) is geboren en getogen in Amsterdam. Haar ouders komen uit Goa, in voormalig Portugees-India. Samen met haar man Paul woont ze in een knus huisje met een kleine stadstuin. Ze heeft culturele antropologie gestudeerd. Schrijven is haar favoriete bezigheid en daarnaast tuiniert ze graag en beoefent ze yoga. Je kunt haar altijd wakker maken voor een reep pure chocolade.

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Aanbieding Vleugje salie en korreltje zout
€ 6,99 € 3,50

Kruisende lijnen

Junichiro Tanizaki

€ 9,99
Sterren boven Marrakesh
€ 14,99
Bloedwraak

Bloedwraak

Marcella Kleine

€ 11,99