Aan de haak
Aan de haak

Aan de haak

Laura probeert van haar hobby haar werk te maken, maar verliest ze haar hart alleen aan haar nieuwe baan? Voor de lezers van Lisette Jonkman, Susan Muskee en Marijke Vos.

Auteur

Ine Maria Kiekens

Spreker

Anne Lichthart

Speelduur

5 uur 9 min

€ 6,99 € 3,49 50% korting

Beschrijving

Als single dertiger Laura opeens ontslagen wordt, staat ze op een kantelpunt in haar leven. Het liefst zou ze altijd bezig zijn met haar hobby: haken! Op aanraden van haar vriendinnen neemt ze de sprong om een webwinkel te starten met haar haakwerk. Omdat ze nieuw is in de digitale wereld, vraagt ze hulp aan IT’er Gianluca.

Al snel moet Laura haar beeld van suffe computernerds bijstellen. Gianluca is namelijk een vlotte en charmante man die goed weet wat hij wil. Laura raakt erg op hem gesteld en voelt stiekem de vlinders in haar buik al fladderen, maar is Gianluca wel single?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

28 februari 2024

ISBN

9789047208730

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 9 min

Bestandsgrootte

283 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ine Maria Kiekens (1989) woont in Harelbeke, een gezellig stadje in Zuid-West-Vlaanderen, België. Ze geeft Nederlandse les aan anderstalige nieuwkomers. Als ze niet nadenkt over wat haar boekpersonages allemaal uitspoken, vind je haar geregeld terug in de keuken, waar ze iets lekkers staat klaar te maken. Natuurlijk is ze ook dol op het lezen van feelgoodboeken. Verder heeft ze een uit de hand gelopen verzameling onbeschreven notitieboekjes, al is er altijd plaats voor een nieuw exemplaar. Bij voorkeur in het roze, haar favoriete kleur.

Meer auteur Ine Maria Kiekens Bekijk alles

De smaak van harteschijn

De smaak van harteschijn

Ine Maria Kiekens

€ 6,99

Meer spreker Anne Lichthart Bekijk alles

Tegenpolen

Tegenpolen

Mirjam Everhard

€ 12,95
De typiste

De typiste

Lody van de Kamp

€ 14,99
De duik

De duik

Sara Ochs

€ 12,99
De parelfamilie

De parelfamilie

Charlotte Jacobi

€ 12,99