Luistervoorbeeld

Raffie

Auteur Jan Eilander
Spreker Jan Eilander
Speelduur 5u 8m 44s
€ 13,55

Beschrijving

In Raffie, het vervolg op het luisterboek Rafael, gaan de ouders van onze voetbalheld Rafael scheiden, zijn vriend Nando verhuist terug naar zijn ouders in Albanië en hij wordt zelf teruggezet naar een lager elftal. Gelukkig heeft Rafael genoeg sportieve inzet om weer te kunnen scoren en zijn er ook positieve kanten aan het verhaal: hij wordt vrienden met Wally, ontmoet Donna, het zusje van Wally en wordt voor het eerst van zijn leven echt verliefd. En... hij ontmoet zijn grote held Rafael van der Vaart.

Jan Eilander leest het vervolg op het populaire luisterboek Rafael met humor en vaart voor.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 26 november 2007
ISBN 9789047604228
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 8m 44s
Bestandsgrootte 291 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De liefde voor de bal en het spel stuitert van de bladzijden' (Vrij Nederland)

'Een boek om bij weg te dromen' (De Volkskrant)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jan Eilander

Jan Eilander (1959) is schrijver, film- & tv-maker, zanger en vader. Een aantal van de films en televisieproducties waar hij aan meewerkte als scenarist en/of regisseur - o.a. Charlotte Margiono, Rock & Roll Junkie, Hartverscheurend, André Hazes, Zij gelooft In Mij, In Krakende Welstand - wonnen prijzen op (inter)nationale filmfestivals. Hij is medescenarist van de bekroonde VPRO-kinderserie Ik Ben Willem. Met de Nederlandstalige band Trio Bier trad hij jarenlang op en maakte drie cd's.

Eerder verschenen boeken van zijn hand zijn Altijd Te Laat, avonturen van een dertiger, Rock 'n' Roll Junkie en Vaderliefde (i.s.m. Wim de Jong). What’s on a man’s mind is zijn meest recente boek.

Toon aanbod