Luistervoorbeeld

Lieve Koningin

Open brieven aan Beatrix
Auteur Yvonne Keuls
Spreker Yvonne Keuls
Speelduur 2u 6m 52s
€ 10,36

Beschrijving

Koningin Beatrix vierde op 31 januari 2008 haar zeventigste verjaardag vieren. Speciaal voor deze gelegenheid bundelde Yvonne Keuls haar in de Haagsche Courant gepubliceerde brieven Lieve Koningin. Op dit luisterboek zullen ook nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde brieven aan de Koningin te beluisteren zijn. Waarin Yvonne Keuls onder andere adviseert hoe je een zeventigste verjaardag het beste kunt vieren.

De brieven zijn soms humoristisch en vriendelijk, maar vaak ook pittig van toon. Op subtiele wijze weet Yvonne Keuls de vinger op de zere plek te leggen van de minder charmante kant van ons koningshuis.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 27 mei 2008
ISBN 9789047604518
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 6m 52s
Bestandsgrootte 105 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘De stem van Yvonne Keuls is aangenaam om naar te luisteren’ (NBD/Biblion)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yvonne Keuls

Yvonne Keuls (1931) werd geboren in Nederlands-Indië en kwam op zevenjarige leeftijd naar Nederland. Zij schrijft met warmte, humor en realiteitszin en heeft met haar persoonlijk getinte en ontwapende werk een groot publiek aan zich weten te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur. In 2012 ontving ze de Haagse Cultuurprijs. Met haar laatste roman, Koningin van de nacht, schreef Yvonne Keuls het boek dat zij altijd heeft willen schrijven.

Toon aanbod