Luistervoorbeeld

Mediteren onder jouw boom

Meditatie voor beginners
Auteur Ina Fidder
Spreker Ina Fidder
Speelduur 1u 17m 48s
€ 8,75

Beschrijving

Mediteren: altijd al eens willen doen? Maar hoe doe je dat? Met hulp van dit luisterboek wordt leren mediteren een stuk simpeler. Op dit luisterboek staan zes geleide meditaties voor beginners voorzien van prachtige rustgevende muziek: de bergwandeling, de waterval, de luchtballon, de snorkeltocht, de dolfijnmeditatie en de tempelwandeling.

Ina Fidder noemt ze wandelingen. Ze vertelt er het volgende over: "Je begint die wandeling vanaf de stoel waarop je zit, door te visualiseren dat die stoel in een weiland staat, onder jouw boom. Dat is je veilige plek. Vanaf deze plek, neem ik je bij de hand om een wandeling te maken in de natuur.

Alles wat ik zie, beschrijf ik, en ondertussen zorg ik ervoor dat je een rustige ademhaling hebt. Op deze manier verloopt de hele wandeling. Daarna breng ik je weer terug naar de stoel onder jouw boom in jouw weiland en van daaruit weer naar de stoel waarop je nu zit. Het enige wat jij hoeft te doen is mijn verhaal volgen.
Ik wens je veel innerlijke rust toe en een ontspannen hoofd."

Inhoud
De bergwandeling
De waterval
De luchtballon
De snorkeltocht
De dolfijnmeditatie
De tempelwandeling

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 5 november 2010
ISBN 9789047610052
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 17m 48s
Bestandsgrootte 75 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Ina Fidder heeft ruime ervaring in visualisatie en praktische psychologie. Ook is zij Master in Reiki Tera Mai. Haar 'veilige' en aardse manier van mediteren sloeg aan en zij ontwikkelde een cursus 'mediteren voor beginners'.

Toon aanbod