Luistervoorbeeld

Mediteren in jouw seizoen

Auteur Ina Fidder
Spreker Ina Fidder
Speelduur 59m 59s
€ 8,75

Beschrijving

Ik ben een kind van de herfst. Niet alleen omdat ik in november geboren ben, maar vooral omdat ik echt dol ben op de herfst. Al die prachtige kleuren. Aardetinten. Ik voel me daar helemaal in thuis. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat de herfst voor mij werkt als de start van mijn nieuwe jaar. De natuur maakt dat ik dan graag in het bos ben. Al die kleuren en geuren zorgen ervoor dat ik, al lopend, meer naar binnen keer. Er ontstaat een begin in mij van een grote schoonmaak. Herfststormen zorgen er nog eens extra voor dat ik het onderste uit mezelf naar boven haal. In de winter neem ik dan de tijd om al die losgewoelde gedachten en emoties eens onder de loep te nemen. In de lentestormen laat ik veel los en dienen verse gedachten en ideeen zich aan. Nieuwe inspiratie. Om dat uit te kunnen voeren moet ik ruimte maken. Drijven in de zee is voor mij de ultieme belevenis om echt te voelen waar ik blij van word. Daar gaan al mijn cellen van zingen. Vandaar dat ik voor deze volgorde gekozen heb op mijn nieuwe luisterboek. Natuurlijk hoeft dat niet jouw volgorde te zijn want ondanks de opbouw in verdieping staat iedere meditatie op zichzelf. Ik wens je veel rust en vrede toe. En zingende cellen!

Met vriendelijke groet,
Ina Fidder


Op Mediteren in jouw seizoen staan vier meditaties, voor elk seizoen een, waarin geprobeerd wordt dichter bij jezelf te komen en overtollige ballast overboord te gooien. Er wordt gestart met de herfst, hetgeen de volgorde van de seizoenen anders maakt dan gebruikelijk.

Inhoud
Herfst
Winter
Lente
Zomer

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 16 oktober 2013
ISBN 9789047615897
Taal Nederlands
Speelduur 59m 59s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Ina Fidder

Ina Fidder heeft ruime ervaring in visualisatie en praktische psychologie. Ook is zij Master in Reiki Tera Mai. Haar 'veilige' en aardse manier van mediteren sloeg aan en zij ontwikkelde een cursus 'mediteren voor beginners'.

Toon aanbod