Luistervoorbeeld

Geachte heer M.

Auteur Herman Koch
Voorlezer Kees Hulst
Speelduur 11u 58m 3s
€ 23,95

Beschrijving

In Geachte heer M. had de eens zo gevierde schrijver M. zijn grootste succes met een roman over de geruchtmakende verdwijning van Jan Landzaat. Deze leraar geschiedenis verdween na een korte affaire met een bloedmooie leerlinge, en werd voor het laatst gezien bij het vakantiehuisje waar zij met haar nieuwe vriendje verbleef.

De roman was een bestseller en betekende M.'s internationale doorbraak, maar nu, aan het eind van zijn carrière, raakt hij steeds meer in de vergetelheid. Maar niet bij zijn mysterieuze benedenbuurman, die M. scherp in de gaten houdt. Wat heeft hij met de verdwijningszaak te maken?

Met vlijmscherpe pen vertelt Herman Koch het intrigerende verhaal van een aftakelende schrijver, twee verliefde tieners en een verdwenen leraar. Door de bestseller lijkt hun lot voor eeuwig met elkaar te zijn verbonden. Geachte heer M. is een grootse roman over jaloezie en afgunst, vriendschap en liefde. Met zijn wereldwijd geroemde scherpe blik ontziet Herman Koch ook nu weer niets en niemand.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 18 juli 2014
ISBN 9789047616061
Taal Nederlands
Speelduur 11u 58m 3s
Bestandsgrootte 509 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De taal is Kochiaans helder en pretentieloos ****' (NRC Handelsblad)

'Niet alleen spannend, maar ook regelmatig goed voor een schaterlach. ****' (Het Parool)

Over de auteur
Photo Herman Koch
Herman Koch

Herman Koch (1953) was bekend als televisiemaker (Jiskefet) en is inmiddels wereldberoemd geworden met Het diner. Die roman werd verkocht aan achtenveertig landen en stond wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. De Amerikaanse verfilming, The Dinner, ging in 2017 in première met Richard Gere in de hoofdrol. Zijn laatste roman is De greppel, over een Amsterdamse burgemeester die de weg kwijtraakt. Eerder verschenen van hem Zomerhuis met zwembad en Geachte heer M., die beide lovend werden ontvangen.

Toon aanbod