Een weeffout in onze sterren
Een weeffout in onze sterren

Een weeffout in onze sterren

Hazel werd 3 jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven. Gus heeft kanker overleefd. Als ze elkaar ontmoeten lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Leeftijd: 15+

Auteur

John Green

Spreker

Beatrice van der Poel

Speelduur

8 uur 6 min

€ 18,35

Beschrijving

De 16-jarige Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd – ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn.

Met Een weeffout in onze sterren schreef John Green een boek dat alle generaties lezers aanspreekt en de grote thema's in de wereldliteratuur beschrijft: liefde, dood, vriendschap en liefde voor de literatuur zelf. Het wekt dan ook geen verbazing dat zijn roman bij verschijning de internationale bestsellerlijsten invloog en het is bekroond met vele literatuurprijzen in binnen- en buitenland.

In de VS werden van The Fault in our Stars nog vóór verschijning meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Het boek stond meer dan een jaar lang op nummer één in de NY Times bestsellerlijst. Inmiddels is de roman wereldwijd in meer dan dertig talen verkrijgbaar. In Nederland werd Een weeffout in onze sterren bekroond met de jury- én de publieksprijs van de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs, een unicum.

John Green schreef Een weeffout in onze sterren tijdens een verblijf van drie maanden in de Schrijversresidentie van het Fonds voor de Letteren aan het Spui in Amsterdam. Hij doneerde dan ook zijn volledige prijzengeld van de DJP aan het fonds als dank voor zijn verblijf.

Winnaar van de Luisterboek Award 2015

Details

Imprint

Rubinstein Audio

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands

Publicatiedatum

30 augustus 2014

ISBN

9789047616566

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 6 min

Bestandsgrootte

667 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Tags

Meer auteur John Green Bekijk alles

Het grote misschien

Het grote misschien

John Green

€ 16,99
Will Grayson, will grayson

Will Grayson, will grayson

John Green, David Levithan

€ 16,99
19 keer Katherine

19 keer Katherine

John Green

€ 16,99
Schildpadden tot in het oneindige
€ 16,99

Meer spreker Beatrice van der Poel Bekijk alles

Het verzetsmeisje

Pam Jenoff

€ 12,99

Vinex

Bernice Berkleef

€ 12,99
Het geheim van Beukensteyn

Het geheim van Beukensteyn

Hanna Kraan, Henrike van Engelenburg

€ 14,50
Gletsjer

Gletsjer

Suzanne Vermeer

€ 13,99