Luistervoorbeeld

Hier spreekt Superdetective Blomkwist

Auteur Astrid Lindgren
Spreker Huub Dikstaal
Speelduur 3u 51m 20s
€ 9,99

Beschrijving

Kalle wil niet langer superdetective zijn, maar gewoon zijn zomervakantie doorbrengen met aardbeien water geven en de Rozenoorlog voeren. Maar als hij getuige is van een ontvoering, móét hij wel in actie komen. Voor Kalle, Anders en Eva-Lotta wordt het dan ook een avontuurlijke zomer, waarin een uitvinding voor meer spanning zorgt dan ze lief is, de roverstaal weer eens uitkomst biedt en de bende van de Witte Roos een geheim wapen in handen krijgt...

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein Publishing BV
Publicatiedatum 14 februari 2022
ISBN 9789047640073
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 51m 20s
Bestandsgrootte 317 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Astrid Lindgren

Astrid Lindgren-Ericsson (1907–2002) was een Zweeds schrijfster van kinderboeken. Haar eerste boek werd uitgegeven in 1944, Britt-Mari opent haar hart. In hetzelfde jaar bedacht ze haar beroemdste karakter, Pippi Langkous, met haar rode haar en sproeten het sterkste meisje ter wereld. Ze bedacht het in eerste instantie voor haar dochter Karin toen zij ziek was. Het boek werd uitgebracht in 1947 en werd een groot succes in de hele wereld.

De boeken van Astrid Lindgren werden vertaald in zo'n tachtig talen en er zijn er meer dan 120 miljoen van verkocht. Daarnaast zijn er ongeveer 50 films gebaseerd op haar boeken. In Nederland kreeg ze driemaal de Zilveren Griffel, ondermeer voor Lotta uit de Kabaalstraat.

Astrid Lindgren trok wereldwijd de aandacht met haar boek De gebroeders Leeuwenhart. Hiervoor werd zij onderscheiden met de vredesprijs.

Toon aanbod