Weerzien
Weerzien

Weerzien

Korte verhalen uit de Dapperbuurt die je niet kunt horen zonder de link te zien met hedendaagse crises, veranderende media, hang naar populisme, ijdelheid, menselijke zwakheden en onvermoede kracht.

Auteur

Guus van Waveren

Spreker

Cees van Ede

Speelduur

5 uur 44 min

€ 12,99

Beschrijving

De vierjarige Guus neemt de luisteraar mee naar de jaren dertig in de Dapperbuurt. De kleuter ziet een beertje sneuvelen in de kachel en de lezer ervaart de pijn van een scheiding. De armoede van de crisisjaren, de oorlog, de joodse families met hun koffers, op weg naar het Muiderpoortstation. De naoorlogse jazz, wederopbouw en de opkomst van media als televisie. Klein geschreven, zonder overbodige franje. Korte verhalen die je niet kunt luisteren zonder de link te zien met hedendaagse crises, veranderende media, hang naar populisme, ijdelheid, menselijke zwakheden en onvermoede kracht. Van Waveren houdt ons een spiegel voor, vol kleine, komische, tijdloze en tijdsgebonden beelden.

Details

Imprint

Uitgeverij Rubinstein

Uitgever

Rubinstein Publishing BV

Publicatiedatum

12 mei 2022

ISBN

9789047641117

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 44 min

Bestandsgrootte

473 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Guus van Waveren is naast televisieregisseur en scenarioschrijver ook kind uit de Dapperstraat. In zijn memoires houdt hij ons een spiegel voor vol kleine, komische, tijdloze en tijdsgebonden beelden.

Meer spreker Cees van Ede Bekijk alles

Siddhartha

Siddhartha

Hermann Hesse

€ 9,99
Aanbieding Soedah, laat maar

Soedah, laat maar

Maddy Stolk

€ 14,99 € 7,49
Het kerstlicht van Montmartre
€ 9,99
De bakker van Saint-Germain
€ 9,99