Luistervoorbeeld

Dagboek van een getuige

Auteur Astrid Holleeder
Voorlezer Beatrice van der Poel
Speelduur 5u 49m 44s
€ 12,99

Beschrijving

Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats.

Dagboek van een getuige is een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, en is het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder.

Details

Uitgeverij Lebowski Publishers
Publicatiedatum 15 december 2017
ISBN 9789048844111
Taal Nederlands
Speelduur 5u 49m 44s
Bestandsgrootte 320 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Astrid Holleeder schrijft heel erg goed.' (Charles Huijskens bij Business Class, RTL 7)

"Holleeder weet hoe ze een verhaal soepel moet vertellen. En hoe ze opnieuw massa's lezers voor zich kan winnen.' (Thomas Heerma van Voss in Metro)

'Rauw en direct. Dit boek is een overtuigende aanklacht van een moedige vrouw en een prima schrijfster.' (Elsevier)

Over de auteur
Astrid Holleeder

Astrid Holleeder (1965) is een Nederlands advocate en schrijfster. Ze is een zus van crimineel Willem Holleeder en was, samen met haar oudere zus en een ex-vriendin van Willem, getuige tegen haar broer in het Passageproces.

Toon aanbod