Luistervoorbeeld

Een wolf in schaapskleren

Auteur Simon de Waal, Baantjer
Voorlezer Sander de Heer
Speelduur 4u 23m 3s
€ 9,99

Beschrijving

Achtste deel in de bestsellerreeks over het populaire speurdersduo rechercheur Peter van Opperdoes en zijn partner Jacob. In de Amsterdamse Jordaan drijft een lichaam in een gracht. Een eerste onderzoek wijst op een noodlottig ongeluk waarbij het slachtoffer, een jonge student, is verdronken.

Toch zit rechercheur Peter van Opperdoes iets niet lekker. Was het wel een ongeluk? Voor ze het zelf beseffen, zitten Van Opperdoes en zijn collega Jacob midden in een spannend onderzoek vol liefde, bedrog en bloederige chantage...

Details

Uitgeverij The House of Books
Publicatiedatum 1 oktober 2018
ISBN 9789048847532
Taal Nederlands
Speelduur 4u 23m 3s
Bestandsgrootte 241 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Simon de Waal
Simon de Waal

Simon de Waal (1961) is rechercheur zware misdaad en auteur van de thrillers Cop vs Killer en Pentito, beide genomineerd voor de Gouden Strop. Met Pentito won hij tevens de Diamanten Kogel 2008.

In 2009 startte hij een reeks policiers met vriend en collega Appie Baantjer, die tijdens deel drie overleed. Afgelopen voorjaar vierde de reeks haar jubileum, met de verschijning van Een tien met een griffel.

In december 2014 was de eerste aflevering van Bureau Raampoort te zien op SBS6, gebaseerd op de reeks, met in de hoofdrollen Thomas Acda (Peter van Opperdoes) en Tim Haars (Jacob Halm). De serie wordt geschreven door Simon zelf.

Toon aanbod