Luistervoorbeeld

Anne

Kroniek van een zoektocht
Auteur Hans Faber, Wim Faber
Spreker Beatrice van der Poel
Speelduur 10u 4m 25s
€ 14,99

Beschrijving

Op vrijdag 29 september 2017 verdwijnt Anne Faber tijdens een fietstocht in de bossen bij Soest. Familie en vrienden zetten een grootscheepse zoekactie op touw, samen met de politie en het leger. Dertien dagen lang houdt de vermissing heel Nederland in zijn greep.

Dit boek is het verslag van die intense zoektocht en de nasleep ervan, gebaseerd op de getuigenissen van betrokkenen. Van de eerste aangifte van vermissing op die bewuste vrijdagavond tot de vondst van Annes jas in de bossen enkele dagen later, van de aanhouding van de dader tot de rechtszaak die volgde.

Anne: kroniek van een zoektochtis een gedetailleerde reconstructie van een van de meest geruchtmakende vermissingszaken ooit in Nederland. Een aangrijpend verhaal over liefde en saamhorigheid in tijden van angst, woede en verdriet.

Details

ImprintLebowski Publishers
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 16 april 2019
ISBN 9789048850648
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 4m 25s
Bestandsgrootte 830 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Hij is de oom van Anne en treedt namens de familie op als woordvoerder.

Toon aanbod