Familieopstelling
Familieopstelling

Familieopstelling

Stijn van Diepen (Komt een vrouw bij de dokter) is terug: 55 jaar oud, maar niet veel wijzer. Hij besluit op zoek te gaan naar zichzelf, zijn roots en de Ware. Nu echt.

Auteur

Kluun

Spreker

Kluun

Speelduur

8 uur 25 min

€ 12,99

Beschrijving

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen, dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen en moet hij de verjaardag van zijn dochter Luna, die eenentwintig wordt, organiseren. Een crisis lijkt onvermijdelijk. Waarom is zijn (liefdes)leven zo'n puinhoop? Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.
In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij op zijn vijfenvijftigste zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?

Details

Imprint

Lebowski

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

17 september 2020

ISBN

9789048851546

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 25 min

Bestandsgrootte

694 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Kluun (1964) is schrijver van o.a. de bestsellers Komt een vrouw bij de dokter, De weduwnaar, Haantjes en DJ. Hij verkocht in Nederland al meer dan tweeënhalf miljoen boeken, zijn werk wordt in vijfentwintig talen uitgegeven.

Meer auteur Kluun Bekijk alles

Help, ik heb een puber!
4.0
€ 14,99
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!
€ 12,50
Haantjes

Haantjes

Kluun

€ 9,99
De weduwnaar

De weduwnaar

Kluun

€ 14,95

Meer spreker Kluun Bekijk alles

Sorry, schatje

Sorry, schatje

Anne de Jong

€ 17,50
Help, ik heb een puber!
4.0
€ 14,99
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!
€ 12,50