Luistervoorbeeld

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Auteur Kluun
Spreker Kluun
Speelduur 2u 38m 59s
€ 12,50

Beschrijving

Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Kluuns zwangerschapsboek voor aanstaande vaders - meer dan 150.000 exemplaren verkocht! Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a. · - Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen. · - Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal. · - Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen. Kluun werkte jarenlang als strateeg in de reclamewereld. In 2003 debuteerde hij met Komt een vrouw bij de dokter (1,2 miljoen exemplaren verkocht, in 30 landen vertaald).

Details

ImprintPodium
UitgeverPodium Uitgeverij
Publicatiedatum 30 oktober 2020
ISBN 9789463810647
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 38m 59s
Bestandsgrootte 218 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kluun

Raymond van de Klundert (1964), Kluun voor intimi, was in een vorig leven marketingman. Hij werkte vijftien jaar bij bedrijven als de Gouden Gids, Neckermann, Time Warner en reclamebureau DDB. Vervolgens startte hij zijn eigen marketingbureau Project X.

In 2001 verloor hij zijn vrouw op 36-jarige leeftijd aan kanker. Kluun gaf zich een halfjaar over aan het nachtleven van Amsterdam en Ibiza, tot hij twijfels kreeg over het helende vermogen van deze lifestyle. Hij verkocht vervolgens zijn aandelen in Project X en vertrok met dochter Eva (toen 3) naar Australie. Daar ging hij schrijven, 's avonds, zittend voor de camper waarin zijn dochtertje lieflijk lag te slapen.

Na anderhalf jaar schrijven bood uitgeverij Podium hem een contract aan voor zijn debuutroman Komt Een Vrouw Bij de Dokter, die oktober 2003 uitkwam. In juli 2006, drie jaar nadat het boek uitkwam, stond het voor het eerst op 1 in de bestsellerlijsten. Het werd door het publiek verkozen tot Boek van Het Jaar. Komt een vrouw bij de dokter is het best verkochte Nederlandse romandebuut sinds Ik, Jan Cremer. Er zijn in drie jaar bijna 500.000 exemplaren van verkocht.

De Weduwnaar, de opvolger van Komt een Vrouw Bij de De Dokter, kwam als eerste Nederlandse roman op 1 binnen de Bestseller Top60. Kluun is getrouwd met Nathalie. Ze wonen samen met dochters Eva (8) en Roos (3) in Amsterdam.

Toon aanbod