Helderwitte macht
Helderwitte macht

Helderwitte macht

Het spannende vervolg op Scharlakenrode magie

Serie

Auteur

Cassandra Clare

Spreker

Enzo Coenen

Vertaler

Lia Belt

Speelduur

13 uur 25 min

€ 12,99

Beschrijving

Het leven van Magnus Bane en Alec Lightwood loopt op rolletjes. Ze wonen samen in een fantastische loft, hun heksenmeesterzoontje Max heeft net leren lopen, en op de straten van New York is het rustig en veilig - zo rustig en veilig als New York kan zijn, in ieder geval.

Tot op een nacht twee oude kennissen hun appartement binnendringen en het machtige Witte Boek stelen. Magnus en Alec moeten noodgedwongen alles laten vallen om het terug te krijgen. Ze volgen de dieven naar Shanghai, schakelen hulptroepen in, en moeten een babysitter regelen.

Ook heeft iemand Magnus neergestoken met een vreemd magisch wapen, en de wond gloeit, dus daar moeten ze zich óók nog druk om maken.

Gelukkig bestaan hun hulptroepen uit Clary, Jace, Isabelle, en kersverse schaduwjager Simon. In Shanghai ontdekken ze namelijk dat een nog véél gevaarlijkere dreiging hen opwacht. Magnus' magie is op hol geslagen, en als ze de demonen die de stad overspoelen niet kunnen tegenhouden, zullen ze hen tot de bron moeten volgen - het levensechte rijk van de doden. Lukt het hen om de wereld te redden voordat Max Alecs moeder tot waanzin drijft?

Details

Imprint

Moon

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

3 mei 2021

ISBN

9789048851607

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 25 min

Bestandsgrootte

1106 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Cassandra Clare werd als kind van Amerikaanse ouders geboren in Iran en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Om zichzelf te vermaken las ze erg veel. Inmiddels heeft ze wereldwijd miljoenen fans en zijn haar boeken een begrip. Haar boekenreeks de Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) is nu ook een populaire tv-serie.

www.cassandraclare.com

Meer auteur Cassandra Clare Bekijk alles

Je moet altijd oppassen voor boeken
€ 4,99
Ketting van ijzer

Ketting van ijzer

Cassandra Clare

€ 14,99
Ketting van goud

Ketting van goud

Cassandra Clare

€ 14,99
Scharlakenrode magie - Vloeken uit het verleden 1
€ 12,99

Meer spreker Enzo Coenen Bekijk alles

De ontdekking van Urk

De ontdekking van Urk

Matthias M.R. Declercq

€ 16,99
Scharlakenrode magie - Vloeken uit het verleden 1
€ 12,99