BASTA
BASTA

BASTA

Rauwe, eerlijke en openhartige biografie van Marco van Basten

BASTA is de rauwe, eerlijke, maar vooral ook zeer onthullende autobiografie van Marco van Basten.

Auteur

Edwin Schoon

Sprekers

Marco van Basten, Ad Knippels

Speelduur

9 uur 36 min

€ 14,99

Beschrijving

Voorwoord en proloog ingesproken door Marco van Basten.

Nog drie jaar lang heb ik alles geprobeerd om weer fit te worden. Werkelijk alles. Ver voorbij de pijngrens. Maar het was voorbij. Sterker nog, ik was uiteindelijk al blij als ik weer zonder al te veel pijn naar de bakker kon lopen. Dat heeft erin gehakt. Alles waar ik van droomde was weg.

Drievoudig Europees voetballer van het jaar. Eenmaal Wereldvoetballer van het jaar. Drie Europa Cups, twee wereldbekers, twee UEFA Super Cups, Europees Kampioen met het Nederlands Elftal in 1988 en talloze landskampioenschappen met zowel Ajax als AC Milan. Marco van Basten is een van de grootste voetballers aller tijden, maar is voor velen altijd enigszins een mysterie gebleven, een enigma, iemand die ogenschijnlijk nooit het achterste van zijn tong liet zien. Intelligent, analytisch sterk, welbespraakt, maar uiterlijk onbewogen, wellicht zelfs emotieloos.

Misschien is het rijping, is het de rust, omdat ik gestopt ben in de voetballerij. Ik weet het niet. Maar ik voel dat dit een goed moment is om mijn verhaal te vertellen. Vanuit mijn perspectief. Mijn waarheid. Het verhaal dat ik nog nooit verteld heb. Waarin ik dingen recht kan zetten. Ik zal niemand sparen. Mezelf al helemaal niet. De tijd is rijp.

BASTA
is de rauwe, eerlijke, maar vooral ook zeer onthullende autobiografie van Marco van Basten. Het complete verhaal over zijn jeugd, de ingewikkelde relatie met zijn ouders, zijn carrière - de gekte in Italië, het ek '88, het mislukte wk '90 - zijn relatie met Johan Cruijff, het pijnlijke verhaal van de enkel, financiële tegenslagen, talloze successen en evenzovele dieptepunten.

Details

Imprint

Lebowski

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

17 januari 2020

ISBN

9789048852857

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 36 min

Bestandsgrootte

790 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Edwin Schoon Bekijk alles

Het Goede Heertje

Het Goede Heertje

Edwin Schoon, Arjan Dijksma

€ 12,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Hoe migratie echt werkt
€ 14,99
Onder onbekende sterren: Erotische avonturen in exotische plekken
€ 7,99
Onbevreesd: Een collectie van romantische en feel-good erotica
€ 12,99
De laatste die sterft

De laatste die sterft

Helen Fields

€ 14,99