Luistervoorbeeld

Familiegeheimen

Een emotionele reis vanuit de duisternis naar de hoop - een keuze voor het leven
Auteur Astrid Holleeder
Voorlezer Beatrice van der Poel
Speelduur 9u 10m 27s
€ 14,99

Beschrijving

In Familiegeheimen vertelt Astrid Holleeder openhartig en meeslepend over het leven dat zij en de andere leden van de familie - moeder Stien, dochter Miljuschka, zus Sonja en haar kinderen Richie en Francis - leiden, voor en tijdens het proces tegen Willem Holleeder. Maar vooral is er ruimte om na te denken over een leven daarna. Hoe neem je afscheid van een gezinslid? Hoe leef je met gevoelens van schuld, angst en verraad; hoe verhoud je je in een nieuwe gezinsformatie tot elkaar en tot de buitenwereld, en hoe kijk je naar de toekomst?

In gesprekken met haar therapeute geeft Astrid Holleeder volledige openheid over haar diepste zielenroerselen, en zijn we getuige van de hernieuwde band met haar dochter Miljuschka, over wie ze nog niet eerder schreef.

Familiegeheimen - het slot van een trilogie, samen met Judas en Dagboek van een getuige - is een pleidooi voor een bestaan dat niet bepaald wordt door anderen. Een leven waarin Astrid Holleeder het heft in eigen hand neemt, en kiest voor de liefde en niet voor de haat.

Details

ImprintLebowski Publishers
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 11 juli 2019
ISBN 9789048853076
Taal Nederlands
Speelduur 9u 10m 27s
Bestandsgrootte 756 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Astrid Holleeder

Astrid Holleeder (1965) is een Nederlands advocate en schrijfster. Ze is een zus van crimineel Willem Holleeder en was, samen met haar oudere zus en een ex-vriendin van Willem, getuige tegen haar broer in het Passageproces.

Toon aanbod