De gast
De gast

De gast

Langverwachte tweede roman van de auteur van de bestseller De meisjes

Auteur

Emma Cline

Spreker

Cathalijne de Sonnaville

Vertaler

Tjadine Stheeman

Speelduur

8 uur 20 min

€ 12,99

Beschrijving

'De oceaan zag er kalm uit, een zwart nog zwarter dan de lucht. Haar handpalmen werden klam van een opkomend angstgevoel. Het leek ineens onhoudbaar dat alles verborgen kon blijven, dat ze met succes van de ene wereld in de andere kon stappen.'

De zomer op Long Island is bijna voorbij en Alex heeft haar verleden al die tijd verborgen kunnen houden. Tot ze tijdens een etentje met haar sugardaddy Simon de fout ingaat en ze niet meer welkom is. Ze wordt afgezet op het station, een paar dagen voor hij een groot Labor Day-feest geeft.

Alex besluit in de buurt te blijven, zwerft rond tussen de grote, omheinde villa's en geeft zich uit voor iemand anders, terwijl ze zich vastklampt aan het idee van een weerzien met Simon. Ondertussen begint haar ex Dom haar online lastig te vallen. In deze droomachtige omgeving verliest Alex de realiteit langzaam uit het oog.

Details

Imprint

Lebowski

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

16 mei 2023

ISBN

9789048856312

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 20 min

Bestandsgrootte

688 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Emma Cline (1989) is schrijver van romans en korte verhalen. Ze debuteerde in 2016 met De meisjes, dat een internationaal succes werd en waarmee ze de Shirley Jackson Award won. Het werd genomineerd voor de National Book Critics Circle Award, de Los Angeles Times Book Prize en de First Novel Prize. Haar verhalen verschenen onder andere in The New Yorker en Granta. Met haar verhaal 'Marion', dat in The Paris Review verscheen en ook in haar verhalenbundel Daddy is opgenomen, won ze de Plimpton Prize.
De gast is haar langverwachte tweede roman.

Meer auteur Emma Cline Bekijk alles

Daddy

Daddy

Emma Cline

€ 12,99

Meer spreker Cathalijne de Sonnaville Bekijk alles

Het meisje in de blauwe jas
€ 12,99
Leven zonder je masker

Leven zonder je masker

Ellie Middleton

€ 10,99
Liefs van mij

Liefs van mij

Jessica Saunders

€ 14,99
Een vleugje kaneel

Een vleugje kaneel

Olivia Hill

€ 9,95