Luistervoorbeeld

Ik nog wel van jou

Auteur Elke Geurts
Voorlezer Willemijn de Vries
Speelduur 6u 21m 2s
€ 12,99

Beschrijving

'Een ontroerend relaas over schrijnend liefdesverdriet. Het is een lifesaver, een reddingsboei voor wie in een scheiding zit, herkenbaar voor wie het achter de rug heeft en weet dat er ook daarna liefde mogelijk is' **** Elsevier

'Ik hou niet meer van je.' Met deze eenvoudige woorden loopt de man van E.G. haar leven uit. De nieuwe werkelijkheid lijkt slechts een nare droom, ook omdat ze elkaar nog elke dag zien; ze hebben twee jonge dochters, delen een huis en 24 jaar van hun leven. E. zet alles op alles om er een ander verhaal van te maken, een béter verhaal. Want zij zijn toch anders dan die andere stellen die uit elkaar gaan? Het kan nog goedkomen, denkt ze steeds, terwijl ze toekijkt hoe haar grootste angst langzaam maar zeker realiteit wordt.
Ik nog wel van jou is het huiveringwekkende en ontroerende verslag van een gezin dat uiteenvalt, maar tegelijkertijd een boek over het geloof in de liefde en de kracht van literatuur.

'Een ijzingwekkend boek over liefde en de dingen die voorbijgaan. Spannend, enerverend en meeslepend: een schrijnende roman die het particuliere autobiografische overstijgt' NRC Handelsblad
'Een schrijnend, mooi verslag van een relatiebreuk' Trouw

Details

ImprintLebowski
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 11 december 2020
ISBN 9789048860203
Taal Nederlands
Speelduur 6u 21m 2s
Bestandsgrootte 522 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Elke Geurts
Elke Geurts

Elke Geurts (1973) publiceerde de verhalenbundels Het besluit van Dola Korstjens (2008), Lastmens (2010) en Lastmens & andere verhalen (2015), en de veelgeprezen roman De weg naar zee (2013). Alle werden overladen met lof en genomineerd voor onder andere De Gouden Boekenuil, de BNG Literatuurprijs en de Anna Bijns Prijs. Ze is schrijfdocent aan onder andere Schrijversvakschool Amsterdam, en columniste en recensent buitenlandse fictie voor Trouw.

Toon aanbod