Het intieme leven
Het intieme leven

Het intieme leven

Niccolò Ammaniti op z'n best: hij is terug! Met een nieuwe, zinderende roman

Auteur

Niccolò Ammaniti

Spreker

Willemijn de Vries

Speelduur

9 uur 40 min

€ 12,99

Beschrijving

Maria Cristina Palma leidt een perfect leven - op het oog, dan. Ze is mooi, rijk, beroemd, de vrouw van de Italiaanse premier en de wereld draait om haar. Dan ontmoet ze op een feest een vriend van haar overleden broertje en ontvangt ze een filmpje dat alles verandert. Een geheim uit haar verleden haalt haar in, iets wat ze diep heeft weggestopt en waar ze nooit meer aan heeft gedacht.

Niccolò Ammaniti ontleedt haarscherp haar geest, onderzoekt haar angsten, obsessies en stiekeme verlangens in een roman die ongeëvenaarde fantasie, psychologisch realisme, tragiek en verleiding combineert. Het intieme leven laat je nadenken over onbewuste drijfveren, verdrongen herinneringen en een vervormde realiteit.

'Ammaniti sleurt je mee in de krochten van Maria Cristina Palma's ziel en het verdriet van de Italiaanse rijken, zoals alleen hij dat kan. Een heerlijke, fantastische, niet weg te leggen leesbelevenis.' Saskia Noort

Details

Imprint

Lebowski

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

7 maart 2023

ISBN

9789048868360

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 40 min

Bestandsgrootte

797 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Niccolò Ammaniti (1966) is de auteur van de internationale bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang, Zo God het wil en Anna. Daarnaast schreef hij Het laatste oudejaar van de mensheid, Laat het feest beginnen!, Ik en jij en Een delicaat moment. Ook heeft hij geschreven en gewerkt als filmregisseur en showrunner voor de twee internationale tv-series Il Miracolo en Anna. Van zijn boeken zijn in Nederland al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werk verschijnt in 44 landen.

Meer auteur Niccolò Ammaniti Bekijk alles

Ik haal je op, ik neem je mee

Ik haal je op, ik neem je mee

Niccolò Ammaniti

€ 12,99

Meer spreker Willemijn de Vries Bekijk alles

Bloedlijn

Bloedlijn

Corine Hartman

€ 9,99
Zielloos

Zielloos

Corine Hartman

€ 9,99
Glashard

Glashard

Corine Hartman

€ 9,99
IJskoud

IJskoud

Corine Hartman

€ 9,99