Over wijn
Over wijn

Over wijn

Een wereldwijde wijnreis

Luisterboek van Nederlands meest bekende wijnschrijver. Luisteren naar geuren en smaken? Hubrecht Duijker neemt u mee op een virtuele, wereldwijde wijnreis. Van alles over proeven, druiven en wijnen.

Auteur

Hubrecht Duijker

Spreker

Hubrecht Duijker

Speelduur

0 uur 56 min

€ 7,95

Beschrijving

Luisterboek van Nederlands meest bekende wijnschrijver Hubrecht Duijker Luisteren naar geuren en smaken? Dat kan nu, met het nieuwe luisterboek van Hubrecht Duijker. Hij neemt u mee op een virtuele, wereldwijde wijnreis. Hubrecht begint te vertellen hoe u kunt leren proeven, en geeft vervolgens op vrolijke wijze een reeks informatieve impressies van wijndorpen en wijnstreken - die hij uiteraard zelf heeft bezocht. Van Saint-Emilion tot Stellenbosch, van Meursault tot het Argentijnse Mendoza en van Rioja tot Barossa Valley in Australië. Voorts schetst Hubrecht per dorp of streek de belangrijkste druivensoort waarna hij een smakelijke beschrijving geeft van de wijnen die men van die druif vervaardigt. Je leert dus ook waaraan bepaalde wijnen kunnen worden herkend - wat dit luisterboek tegelijk tot een leuke, praktische wijncursus maakt. Dit luisterboek is tegelijk een leuke wijncursus waaraan zowel beginners als gevorderden op ontspannen wijze veel plezier kunnen beleven.

Details

Imprint

Uitgeverij het Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

7 februari 2016

ISBN

9789049101466

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 56 min

Bestandsgrootte

84 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Hubrecht Duijker schreef in de afgelopen dertig jaar meer dan tachtig boeken over wijn (vermoedelijk een wereldrecord) en heeft aan talrijke tv-programma's meewerkt. Hij bedacht het woord vinoloog (en schreef de eerste cursus voor die opleiding) en werd door een internationale jury uitgeroepen tot beste wijnpublicist ter wereld.

Meer auteur Hubrecht Duijker Bekijk alles

In gesprek met Hubrecht Duijker

In gesprek met Hubrecht Duijker

Pascale Fagel, Hubrecht Duijker

€ 2,49
Het genootschap tot opheffing van de mannelijke eenzaamheid
€ 12,95
Vinpressions

Vinpressions

Hubrecht Duijker

€ 12,95

Meer spreker Hubrecht Duijker Bekijk alles

In gesprek met Hubrecht Duijker

In gesprek met Hubrecht Duijker

Pascale Fagel, Hubrecht Duijker

€ 2,49