Dochter van Isfahan
Dochter van Isfahan

Dochter van Isfahan

Het indrukwekkende verhaal van een jong meisje op weg naar volwassenheid in het Iran van de zeventiende eeuw

Je hebt nog nooit iets zoals 'De Ketting' gelezen en je zult het nooit vergeten. Briljant. Fantastisch geschreven. Meesterlijk spannend. Dit is 'Jaws' voor ouders. Don Winslow

Auteur

Anita Amirrezvani

Spreker

Esmeralda Kleinreesink

Speelduur

10 uur 1 min

€ 14,99

Beschrijving

Even onvergetelijk als De vliegeraar van Khaled Hosseini
In het Iran van de zeventiende eeuw bereikt een veertienjarig meisje de huwbare leeftijd. Maar in plaats van een prachtige toekomst kondigt een onheilspellende komeet boven de woestijn ongeluk en tegenspoed aan. Als haar vader plotseling overlijdt en geen bruidsschat achterlaat, beginnen het meisje en haar moeder noodgedwongen een nieuw leven in de sprookjesachtige stad Isfahan. Haar oom - een rijke tapijtmaker - en zijn echtgenote nemen de twee vrouwen met tegenzin naar huis.
Onder begeleiding van haar oom ontwikkelt het meisje zich tot een briljant tapijtknoopster. Maar door een onbezonnen daad valt ze in ongenade en wordt ze gedwongen een liefdeloos, geheim huwelijk te sluiten. Er is niemand tot wie ze zich kan wenden en ze moet al haar talent en wilskracht aanwenden om voor haarzelf en haar moeder een betere toekomst te creëren.

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

30 juni 2016

ISBN

9789052860459

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 1 min

Bestandsgrootte

831 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anita Amirrezvani werd in Teheran geboren en groeide op in San Francisco. Met  Dochter van Isfahan schreef ze een erg succesvol debuut dat in vele landen is uitgegeven. In Nederland zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht. Haar meest recente roman is Prinses van Perzië.

Meer auteur Anita Amirrezvani Bekijk alles

Prinses van Perzië

Prinses van Perzië

Anita Amirrezvani

€ 12,95