Luistervoorbeeld

Dochter van Isfahan

Het indrukwekkende verhaal van een jong meisje op weg naar volwassenheid in het Iran van de zeventiende eeuw
Auteur Anita Amirrezvani
Spreker Esmeralda Kleinreesink
Speelduur 9u 59m 37s
€ 14,99

Beschrijving

Even onvergetelijk als De vliegeraar van Khaled Hosseini
In het Iran van de zeventiende eeuw bereikt een veertienjarig meisje de huwbare leeftijd. Maar in plaats van een prachtige toekomst kondigt een onheilspellende komeet boven de woestijn ongeluk en tegenspoed aan. Als haar vader plotseling overlijdt en geen bruidsschat achterlaat, beginnen het meisje en haar moeder noodgedwongen een nieuw leven in de sprookjesachtige stad Isfahan. Haar oom - een rijke tapijtmaker - en zijn echtgenote nemen de twee vrouwen met tegenzin naar huis.
Onder begeleiding van haar oom ontwikkelt het meisje zich tot een briljant tapijtknoopster. Maar door een onbezonnen daad valt ze in ongenade en wordt ze gedwongen een liefdeloos, geheim huwelijk te sluiten. Er is niemand tot wie ze zich kan wenden en ze moet al haar talent en wilskracht aanwenden om voor haarzelf en haar moeder een betere toekomst te creëren.

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 30 juni 2016
ISBN 9789052860459
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 59m 37s
Bestandsgrootte 549 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Anita Amirrezvani

Anita Amirrezvani (1961) werd in Teheran geboren en groeide op in San Francisco. Met Dochter van Isfahan schreef ze een erg succesvol debuut dat in vele landen is uitgegeven. In Nederland zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht. Haar meest recente roman is Prinses van Perzië.

Toon aanbod