Luistervoorbeeld

Prinses van Perzië

Historische roman
Auteur Anita Amirrezvani
Spreker Louis van Beek
Speelduur 14u 36m 8s
€ 12,95

Beschrijving

Losjes gebaseerd op het leven van prinses Pari in het zestiende-eeuwse Perzië. Prinses van Perzië is een indringend verhaal over verraad en intriges, maar vooral een ontroerend portret van de onwaarschijnlijke en uiteindelijk gevaarlijke vriendschap tussen een prinses en een bediende.
Perzië is in 1576 een prachtig, rijk land waar vrede heerst. Maar wanneer de Shah sterft zonder een opvolger te hebben aangewezen, breekt er grote onrust uit. Prinses Pari komt terecht in een machtsstrijd met dramatische gevolgen. Er is maar één persoon die ze kan vertrouwen: haar dienaar, die zich in tegenstelling tot Pari zelf zowel binnen als buiten de paleismuren vrijelijk kan bewegen.
Anita Amirrezvani's rijke proza brengt, net als in haar eerdere roman Dochter van Isfahan, een wereld tot leven die wordt bevolkt door hartstochtelijke, moedige personages.
Vertaald door Sabine Mutsaers.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 22 september 2022
ISBN 9789180193122
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 36m 8s
Bestandsgrootte 802 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Anita Amirrezvani

Anita Amirrezvani (1961) werd in Teheran geboren en groeide op in San Francisco. Met Dochter van Isfahan schreef ze een erg succesvol debuut dat in vele landen is uitgegeven. In Nederland zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht. Haar meest recente roman is Prinses van Perzië.

Toon aanbod