Luistervoorbeeld

Laat niet los

Vijftien jaar geleden raakte hij zijn broer kwijt. De geheimen van toen lijken nu pas boven water te komen.
Auteur Harlan Coben
Spreker Jeroen Tjepkema
Speelduur 8u 55m 35s
€ 14,99

Beschrijving

De nieuwe standalone van Harlan Coben
Vijftien jaar geleden werden er twee tieners dood gevonden naast een verlaten treinspoor: de tweelingbroer van Nap Dumas, Leo, en de dochter van het hoofd van de politie. Velen dachten dat ze samen zelfmoord hadden gepleegd, maar er waren ook dorpsbewoners die dat weigerden te geloven.
Nap, die politieagent is geworden, doet er alles aan te achterhalen wat zich die zomer afspeelde. Dan worden de vingerafdrukken van zijn vermiste ex-vriendin bij het treinspoor gevonden en komt hij terecht in een wirwar van familiegeheimen en leugens. Geholpen door de inmiddels gepensioneerde politiechef gaat hij op zoek naar de waarheid. Een die laat zien dat samenzweringen, zowel kleine als grote, dodelijk kunnen zijn – zoals we dat van Coben gewend zijn.
De pers over Harlan Coben
'De koning van de cliffhanger.'  de Volkskrant
'De ontknoping is een waar kunststukje.' Trouw
'Het is een pageturner pur sang, zoals de lezer die van Coben gewend is, met veel vaart en een schijnbaar eindeloze reeks plotwendingen.'  De Telegraaf
'Coben is gewoon een van de allergrootsten allertijden.' Gillian Flynn
'Coben eist al uw aandacht op.'  VN Detective en Thrillergids

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 4 juli 2019
ISBN 9789052860558
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 55m 35s
Bestandsgrootte 739 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Harlan Coben

Harlan Coben (1962) is een Amerikaans auteur. Hij is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zo won hij voor Fade Away zowel de de Edgar Award als de Shamus Award, en voor Deal Breaker de Anthony Award. Zijn thrillers zijn wereldwijde bestsellers. Na zijn studie in Politieke Wetenschappen vond hij een baan in de reisbranche, maar begon hij tevens te schrijven. In 1990 verscheen met Play Dead zijn eerste thriller, een jaar later gevolgd door Miracle Cure. Het grote succes kwam met een serie rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar. Daarnaast bleef Coben ook stand-alone thrillers schrijven. Harlan Coben woont in Livingston, New Jersey met zijn vrouw Anne Armstrong en hun vier kinderen.

Toon aanbod