Luistervoorbeeld

Ik mis je

Auteur Harlan Coben
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 13u 12m 59s
€ 14,99

Beschrijving

Hoewel NYPD-detective Kat Mahon praktisch getrouwd is met haar werk, wil ze internetdating toch een keer een kans geven. Een stortvloed van emoties die ze jarenlang heeft genegeerd, overspoelt haar als ze op het profiel stuit van haar ex-verloofde Jeff, die haar hart brak en die ze al achttien jaar niet heeft gezien.
Kat voelt een vleugje hoop; dit zou weleens het moment kunnen zijn om het verleden te vergeten en met een schone lei verder te gaan. Maar als ze contact zoekt met de man achter het profiel, maakt die hoop snel plaats voor achterdocht en pure angst. Is dit wel echt Jeff? Speelt hij een spel? En waar was hij de afgelopen jaren?
De pers over Harlan Coben:

'Cobens thrillers staan op eenzame hoogte.' Algemeen Dagblad

'Coben gaat ten koste van je nachtrust.' Vrij Nederland

'Coben is als een ritje in een achtbaan: superieur vermaak. Onderweg uitstappen is zo goed als onmogelijk.' de Volkskrant

'De verhaallijnen knoopt Coben in een weergaloos slot kundig aan elkaar.' Trouw

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 13 december 2019
ISBN 9789052860602
Taal Nederlands
Speelduur 13u 12m 59s
Bestandsgrootte 522 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Harlan Coben
Harlan Coben

Harlan Coben (1962) is een Amerikaans auteur. Hij is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zo won hij voor Fade Away zowel de de Edgar Award als de Shamus Award, en voor Deal Breaker de Anthony Award. Zijn thrillers zijn wereldwijde bestsellers. Na zijn studie in Politieke Wetenschappen vond hij een baan in de reisbranche, maar begon hij tevens te schrijven. In 1990 verscheen met Play Dead zijn eerste thriller, een jaar later gevolgd door Miracle Cure. Het grote succes kwam met een serie rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar. Daarnaast bleef Coben ook stand-alone thrillers schrijven. Harlan Coben woont in Livingston, New Jersey met zijn vrouw Anne Armstrong en hun vier kinderen.

Toon aanbod