Luistervoorbeeld

De nachtegaal

Het uitbreken van de oorlog drijft twee zussen uit elkaar. Moet je je familie in gevaar brengen om levens te redden?
Auteur Kristin Hannah
Voorlezer Whoopie van Raam
Speelduur 16u 50m 28s
€ 14,99

Beschrijving

De zussen Viann en Isabelle hebben altijd een goede band gehad, ondanks hun verschillen. Isabelle, de jongste en brutaalste van de twee, woont in Parijs, terwijl Viann op het platteland van Frankrijk een rustig bestaan leidt met haar man Antoine en hun dochtertje. Maar dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en Antoine moet meevechten.

Met het voortduren van de oorlog wordt niet alleen de relatie tussen de zussen zwaar op de proef gesteld, maar ook hun moed en hun gevoel voor goed en fout. Kan Viann haar beste vriendin verraden als het leven van haar kind op het spel staat? Moet Isabelle haar familie in gevaar brengen als dat betekent dat ze levens kan redden? Hoe kan je overleven als de wereld om je heen in elkaar stort?

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 3 augustus 2017
ISBN 9789052860626
Taal Nederlands
Speelduur 16u 50m 28s
Bestandsgrootte 947 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Kristin Hannah
Kristin Hannah

Kristin Hannah (1960) is New York Times-bestsellerauteur van meer dan twintig romans, waaronder De nachtegaal en Verder dan de sterren. De nachtegaal is vertaald in 39 talen, werd verkozen tot boek van het jaar door o.a. Amazon en The Wall Street Journal, en wordt momenteel verfilmd. Voor Hannah fulltime ging schrijven was ze jurist. Ze woont met haar man en zoon afwisselend aan de Amerikaanse westkust en op Hawaii.

Toon aanbod