Luistervoorbeeld

Gedichten van de broer van Roos

Voorgelezen door Tim Hofman
Auteur Tim Hofman
Voorlezer Tim Hofman
Speelduur 51m 55s
€ 9,99

Beschrijving

Sinds zijn veertiende schrijft Tim Hofman al gedichten. Variërend van rijmpjes geschreven op de grap, tot heel technische stukken – maar ook bijna lyrische gedichten die strak op rijm over liefde, de maatschappij of de dood gaan – neemt hij je aan de hand mee zijn hoofd in. Soms light verse, soms klassiek. Soms ongecompliceerd, soms een puzzel. Soms zwaar, soms licht. Maar elke keer raakt het iets. Een beetje om te lachen, een beetje om te huilen.

Details

ImprintUitgeverij J.M. Meulenhoff
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 17 juli 2017
ISBN 9789052860848
Taal Nederlands
Speelduur 51m 55s
Bestandsgrootte 48 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Je ziet aan alles dat hij plezier heeft in taal, en in het spelen met taal." (NRC Handelsblad)

"De variatie in zijn gedichten zou wel eens de reden kunnen zijn waarom Hofmans bundel veel jongeren aanspreekt." (Trouw)

"Een poëziebundel vol persoonlijke liefdesbeslommeringen, grappige observaties, maar ook duistere passages uit zijn verleden." (Algemeen Dagblad)

"Tim bespreekt in gedichten de grote thema’s van het leven: anorexia, het bankwezen, depressies, relaties en (f)euthanasie. Dit doet hij met humor en rijm." (Tzum)

Over de auteur
Photo Tim Hofman
Tim Hofman

Tim Hofman (1988) is sinds 2012 werkzaam bij BNN, waar hij onder meer de programma's Spuiten & Slikken, De Social Club en Je zal het maar hebben presenteerde. Begin 2016 was hij de winnaar van het spelprogramma Wie Is De Mol?. Hij is dit seizoen tafelheer bij DWDD en maakt ook het YouTube-kanaal #BOOS.

Zijn debuutbundel Gedichten van de broer van Roos is een daverend succes.

Toon aanbod