Luistervoorbeeld

De meest fantastische verhalen 2

Auteur Roald Dahl
Spreker Frank Lammers
Speelduur 6u 53m 20s
€ 14,99

Beschrijving

Roald Dahl heeft als schrijver van bizarre verhalen zijn reputatie gevestigd. Als geen ander weet hij zijn lezer te hypnotiseren, zodat deze de meest fantastische situaties als werkelijkheid accepteert.
Alle verhalen   – inmiddels een klassieker – bevat niet alleen beroemde Dahl-bundels als    Op weg naar de hemel   en    M'n liefje, m'n duifje , maar ook de sprookjes, de fabels en de 'ontzettende verhalen', die voorheen verspreid waren uitgegeven.

Details

ImprintMeulenhoff
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 27 februari 2019
ISBN 9789052860886
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 53m 20s
Bestandsgrootte 570 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Roald Dahl

Roald Dahl (1916-1990) schreef zowel kinderboeken, die talloze malen bekroond werden, als boeken en verhalen voor volwassenen. Dahl is een van de belangrijkste en meestgelezen auteurs van de twintigste eeuw.

Zijn schrijfstijl was bijzonder: de verhalen voor volwassenen zijn vaak bizar en die voor kinderen grappig, vreemd, onvoorspelbaar, griezelig en af en toe een beetje sadistisch. Zijn kinderboeken werden van tekeningen voorzien door Quentin Blake. Ze werden in Nederland zowel door de Griffeljury als door de Kinderjury verschillende malen bekroond. Zijn verhalen voor volwassenen waren over het algemeen kort en vertoonden vaak een verrassende wending aan het eind. De boeken Boy en Solo zijn autobiografisch.

Toon aanbod