Luistervoorbeeld

Spoorloos

Auteur Harlan Coben
Voorlezer Marc Stakenburg
Speelduur 12u 16m 52s
€ 14,99

Beschrijving

Weer een briljante, zenuwslopende thriller van de koning van de domestic suspense
Elf jaar geleden werd Will Kleins ex-vriendin Julie gevonden in de kelder van haar huis: gewurgd. Al het bewijs wees in de richting van Wills oudere broer Ken. Die verdween echter spoorloos en er werd nooit meer iets van hem vernomen. Iedereen vermoedt dat hij niet meer leeft.
Wil heeft inmiddels de draad weer opgepakt. Maar als zijn moeder op haar sterfbed onthult dat Ken nog leeft, en kort daarna Wills vriendin Sheila plotseling verdwijnt, pakken donkere wolken zich weer samen boven zijn leven…
De pers over Spoorloos
'Prima plot, sublieme ontknoping. Harlan Coben is een thrillergrootmeester.' ***** VN Detective & Thrillergids

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 28 juni 2019
ISBN 9789052862040
Taal Nederlands
Speelduur 12u 16m 52s
Bestandsgrootte 483 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Harlan Coben
Harlan Coben

Harlan Coben (1962) is een Amerikaans auteur. Hij is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zo won hij voor Fade Away zowel de de Edgar Award als de Shamus Award, en voor Deal Breaker de Anthony Award. Zijn thrillers zijn wereldwijde bestsellers. Na zijn studie in Politieke Wetenschappen vond hij een baan in de reisbranche, maar begon hij tevens te schrijven. In 1990 verscheen met Play Dead zijn eerste thriller, een jaar later gevolgd door Miracle Cure. Het grote succes kwam met een serie rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar. Daarnaast bleef Coben ook stand-alone thrillers schrijven. Harlan Coben woont in Livingston, New Jersey met zijn vrouw Anne Armstrong en hun vier kinderen.

Toon aanbod