Zusje
Zusje

Zusje

De politie, haar verloofde en zelfs haar moeder leggen zich erbij neer dat ze Tess hebben verloren, maar Beatrice kan dat niet.

Auteur

Rosamund Lupton

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Iris Bol

Speelduur

12 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

Niets kan de band tussen zussen verbreken...

Als Beatrice tijdens een zondagse lunch een paniekerig telefoontje krijgt over de vermissing van haar jongere zus Tess, stapt ze op het eerste vliegtuig naar Londen. Naarmate ze meer te weten komt over de verdwijning, neemt de verbijstering toe over hoe weinig ze feitelijk weet van het leven van haar zusje – en ze is niet voorbereid op de angstaanjagende waarheden die ze onder ogen moet zien.

De politie, haar verloofde en zelfs haar moeder leggen zich erbij neer dat ze Tess hebben verloren, maar Beatrice kan dat niet. Naarmate ze dichter bij de schokkende waarheid komt, raakt ze steeds geïsoleerder van haar omgeving en wil niemand haar meer geloven.

' Zusje bezorgt je een brok in je keel, een adrenalinerush en rillingen over je rug die je zelfs op de heetste zomermiddag laten bevriezen.' The New York Times

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

31 augustus 2023

ISBN

9789052862521

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 46 min

Bestandsgrootte

1055 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Rosamund Lupton was jarenlang scriptschrijver voor televisie en film. Haar debuutthriller Zusje verscheen in 2010 en werd in Engeland een grote hit. Ze won o.a. de Richard en Judy Award voor Beste Debuut van 2011, er zijn meer dan een half miljoen exemplaren van verkocht en inmiddels zijn de filmrechten ook verkocht.

Meer auteur Rosamund Lupton Bekijk alles

Drie uur

Drie uur

Rosamund Lupton

€ 14,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Radeloos

Radeloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Het kille hart

Dolores Redondo

€ 12,99