Luistervoorbeeld

Op het geniale af

Auteur Benedict Wells
Spreker Louis van Beek
VertalerGerda Baardman
Speelduur 7u 20m 13s
€ 14,99

Beschrijving

Van Het einde van de eenzaamheid zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht, van Becks laatste zomer ruim 15.000

De intelligente Francis Dean woont met zijn moeder in een vervallen trailerpark in New Jersey. De hoop op een betere toekomst heeft hij opgegeven – tot hij de waarheid achter zijn verwekking ontdekt. Zijn bestaan komt blijkbaar voort uit een absurd experiment waaraan zijn moeder achttien jaar geleden deelnam. Zijn vader is geen loser die zijn gezin in de steek liet, maar een genie, cum laude afgestudeerd aan Harvard. Hem ontmoeten zou Francis' leven kunnen veranderen.

Samen met zijn beste vriend Grover, een excentrieke whizzkid, en het meisje van zijn dromen, de delicate en onvoorspelbare Anne-May, begint hij aan een tocht dwars door Amerika om zijn vader te vinden. Hij wil ontdekken wie hij werkelijk is en hij heeft niets te verliezen – denkt hij. Op het geniale af is het verhaal van een spannende ontdekkingsreis met meedogenloze wendingen en een adembenemende afrekening.

Details

ImprintMeulenhoff
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 17 september 2020
ISBN 9789052862873
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 20m 13s
Bestandsgrootte 609 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Benedict Wells

Benedict Wells (1984) vertrok na zijn eindexamen naar Berlijn om zich daar aan het schrijven te wijden. In 2016 verscheen het immens succesvolle Het einde van de eenzaamheid wat zijn grote doorbraak betekende: het werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door, er zijn meer dan 80.000 exemplaren van verkocht en het boek stond 28 weken in de bestsellerlijst. Zijn debuutroman Becks laatste zomer, die zeer lovend werd ontvangen, en waarvoor hij diverse prijzen ontving, schreef hij in 2008.

Toon aanbod